3FM nieuws

Bertolf: de nieuwe Serious Talent!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bertolf: de nieuwe Serious Talent!
Er is een nieuwe Serious Talent aan het firmament. Het is Bertolf! De nieuwe ster is stiekem een oude bekende. Check zijn blog!The Junes
De meeste oplettende muziekliefhebbers kennen Bertolf al. Hij speelde eerder namelijk al in de band van Ilse DeLange en was ook al eens Serious Talent met zijn band The Junes.

Met 'For Life' waren The Junes in september 2006 Serious Talent van de week. Hierna waren ze regelmatig te horen op 3FM.

Pinkpop
Op Pinkpop 2007 speelde Bertolf zonder zijn band. Nog steeds was hij zanger/ gitarist van The Junes, dat het goed deed als voorprogramma bij The Sheer en Ilse DeLange. Met deze zangeres zong Bertolf dan ook een nummer op de 3FM Stage van het Landgraafse muziekfeest.

Lowlands
Toen The Junes voor de 'Make Some Noise for Darfur'-actie John Lennon's 'Grow Old With Me' coverden, wonnen ze daarmee een optreden op Lowlands 2007.

>> Lees hier over de Lennon-song van The Junes
>> Bekijk hier hoe The Junes spelen bij 3FM op Lowlands

Solo
Vanwege de wens van de bandleden vaker solo hun muzikale horizon te vebreden, gaven The Junes 21 okotober 2007 een afscheidsconcert in hun stad Zwolle.

Album
In juli 2008 werd bekend dat zanger Bertolf solo een plaat gaat uitbrengen bij 8Ball, waar ook Alain Clark, Leaf en sindskort ook Miss Montreal een contract hebben. Deze plaat is inmiddels bijna af! Spannend!

Giel Beelen
Giel Beelen is deze week weer eens de geluksvogel. Hij ontvangt Bertolf donderdag 6 november in zijn programma. Bertolf heeft er "heel veel zin in!", zegt hij in zijn blog.

Bertolf blogt!
Vrijdag, 31 Oktober, 2008 - 22:27

Hallo!

Ik ben Bertolf en ik speelde tot juni dit jaar in de band van Ilse DeLange en daarvoor in de band The Junes, waar we al eens Serious Talent mee waren op 3FM en waar we ook meededen aan de John Lennon Amnesty International Contest. Onze cover van het John Lennon liedje "Grow old with me" kwam toen als winnaar uit de bus.

Ik ben momenteel druk bezig met het afronden van m'n debuutalbum. Daar ben ik de afgelopen 3 maanden eigenlijk full-time mee bezig geweest. Ik heb samen met producer Guido Aalbers 14 dagen in de ICP studio's in Brussel gezeten om de plaat op te nemen. Dat was helemaal te gek: voor mij ongekende luxe om in een studio te werken waar ze een zwembad hebben! Op dit moment zijn we aan het mixen in Bulletsound studio's. Nog 2 liedjes van de 12 te gaan, en hij is af!

M'n eerste single "Another day" gaan ik en m'n band aanstaande donderdag 6 november voor het eerst op de radio spelen bij Giel's ochtendshow! Heel veel zin in!

Dag!
Bertolf.

>> Bertolf's MySpace
Ster advertentie
Ster advertentie