3FM nieuws

Nieuwe namen voor Concert at SEA 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe namen voor Concert at SEA 2012

Blof-frontman Paskal Jakobsen maakte donderdagochtend (8 maart) bij Giel nieuwe namen voor zijn festival Concert at SEA bekend.

Er waren al een paar acts bevestigd. Blof speelt natuurlijk elk jaar op zijn eigen festival. Naast Blof waren ook VanVelzen en De Dijk al aan de line-up toegevoegd. Frontman Paskal kon donderdag aan Giel vertellen dat er weer een rijtje nieuwe namen waren bevestigd.

Line-up Concert at SEA tot nu toe

Vrijdag: Ook dit jaar opent Blof het festival zelf met Covers at SEA. De band speelt dan nummers van anderen en luisteraars van 3FM mogen binnenkort via deze site weer suggesties geven. Acda en de Munnik staan dit jaar voor het eerst op het festival. VanVelzen speelt die dag en de mannen van Golden Earring hebben ook bevestigd dat ze er dit jaar bij zijn.

Zaterdag: De eerste dame die bevestigd werd door Paskal, is Ilse DeLange. De Duitse vrienden van The Baseballs zijn opnieuw gestrikt. Ook Go Back To The Zoo, Waylon, Memphis Maniacs en Blof (dan met eigen nummers) spelen op de tweede dag van het festival.

Concert at SEA 2012

De zevende editie van het festival van de mannen van Blof vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2012 op de Brouwersdam in Zeeland.

Ster advertentie
Ster advertentie