3FM nieuws

Ali B komt met kledinglijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Ali B komt met kledinglijn
Ali B houdt er niet van om stil te blijven zitten.. Rappen tot-ie er bij neervalt, optredens hier en daar, met Marco op de planken, goede doelen steunen en nu ook nog is een eigen kledinglijn. Hij heeft het er maar druk mee!
In samenwerking met het Chinese kledingmerk Li-Ning presenteert Ali B dinsdag 16 juni zijn nieuwe kledinglijn in VakZuid in Amsterdam. Vanaf februari 2010 is de urban-lifestyle onder de naam Li-Ning powered by Ali B, in winkels in heel Europa te krijgen.

Goede combinatie

De ideeën voor de nieuwe kledinglijn spookten al eerder door de hoofden van deze twee mannen. Oud-sportman Li Ning en Ali B zijn namelijk al in 2007 begonnen met hun samenwerking. Allebei zetten zich veel in voor goede doelen en streven naar een betere leefomgeving en –milieu. Dat Ali ook nog geïnteresseerd is in de Chinese cultuur, was een mooie bijkomstigheid en heeft uiteindelijk tot een goede samenwerking geleid.

Van de underground naar de top

Ondanks de goede chemie tussen de twee, is het wel opmerkelijk dat juist deze Aziaat er voor gekozen heeft om met Ali in zee te gaan. Overeenkomst tussen beide mannen is dat zij hard hebben geknokt voor hun succes. Dankzij een berg positivisme en doorzettingsvermogen is het Ni Ling en Ali B toch gelukt om de top te bereiken.

Li Ning

Het begon allemaal op 20-jarige leeftijd tijdens de Spelen van 1984 in Los Angeles. Drie keer goud, twee keer zilver en eenmaal brons mocht de jonge atleet Li Ning tijdens deze Spelen om zijn nek hangen. Tijdens de opening van de Olympische Spelen in Beijing zweefde Li Ning door het Bird’s Nest om de Olympische vlam te ontsteken.

Ben je benieuwd wat Ali B over zijn kledinglijn te melden heeft? Luister dan vanmiddag naar de Coen & Sander Show, want Ali hangt gezellig aan de lijn!

>> Lees hier meer over Ali B

Ster advertentie
Ster advertentie