3FM nieuws

€1025,- voor Guns N' Roses valt wel mee, toch?!

  1. Nieuwschevron right
  2. €1025,- voor Guns N' Roses valt wel mee, toch?!

Guns N' Roses komen in juli naar het Goffertpark en voor een luttele 95 euro ben je erbij. Maar voor slechts 930 euro extra krijg je de Guns N' Roses - Welcome to the Jungle Ultimate Package. Een betere besteding, als je het ons vraagt.

Echt weinig geld!

Ben je nog op zoek naar een concert om je vriend(in) of vader/moeder mee naar toe te nemen? Of zoek je een reden om eindelijk je Guns N' Roses-shirt aan te doen? Say no more. Wij hebben het perfecte concert gevonden. Dit is wat je krijgt als je voor €1025,- een kaartje koopt voor de Guns N' Roses - Welcome to the Jungle Ultimate Package :

1. Staanplaats in de Golden Circle inclusief toegang tot het VIP-deck voor het concert van GN’R.
Dat houdt in dat je het snot van Slash in je ogen kunt krijgen waardoor je niks meer ziet en alleen nog maar kan luisteren, terwijl je té dichtbij de boxen staat en je omver wordt geblazen, zodat je dus eigenlijk blind én doof weer weggaat.

2. Exclusieve toegang tot de intieme backstage tour: ga achter de schermen en vraag geselecteerde leden van de GN’R-crew wat het inhoud om een uitgebreide productie als deze neer te zetten.
Yes, de echte crewleden van de band ontmoeten! Heb jij altijd al willen weten wie de lampen ophangt en wie de gitaarkisten dicht mag klappen? Daar kan je nu achter komen!

3. Early Entry: als eerste in de Golden Circle vóór reguliere Golden Circle-kaartkopers.
De poorten van het terrein gaan altijd al achterlijk vroeg open, waardoor je een hele dag op rantsoen op de band moet wachten. Nu ga je dus, half juli met kans op een hittegolf, nóg vroeger het terrein op. En dan stromen, zodra de poorten open gaan, alle grootste fans naar binnen, zodat het vet druk wordt en je niet eens meer normaal een colaatje kan halen.

4. De gehele avond heen en weren tussen de Golden Circle en het VIP-deck wanneer je dit wilt.
Dat is wel chill tbh.

5. Exclusieve toegang tot het verhoogde VIP-deck op het veld met onbelemmerd zicht op het podium, inclusief een open bar op het VIP-deck (bier en wijn).
Waarom zou je daar eigenlijk niet het hele concert blijven? Én onbelemmerd zicht, én open bar!

6. Ga voor de show het podium op voor een groepsfoto moment*
Wow, vet! We zijn wel benieuwd waar het sterretje voor staat!

7. Limited edition GN’R VIP-cadeaupakket.
Hoop dat je die ook aan jezelf cadeau mag geven!

8. Souvenir GN’R tour laminate + lanyard.
Geen idee wat dat betekent.

9. VIP-ticket als aandenken aan de show.
Van goud?

10. Check-in door onze event medewerkers
Aardig!

* De bandleden zijn niet aanwezig bij het groepsfoto moment op het podium
Oh fuck. Laat maar dan.

Ster advertentie
Ster advertentie