3FM nieuws

Puff Daddy krijgt eredoctoraat van zijn oude universiteit

  1. Nieuwschevron right
  2. Puff Daddy krijgt eredoctoraat van zijn oude universiteit

Rapper en ondernemer Puff Daddy ontvangt op zaterdag 10 mei een eredoctoraat in de menswetenschappen van zijn oude universiteit.

De Howard University heeft oud-student Sean Combs, beter bekend als Puff Daddy, gevraagd om langs te komen op de jaarlijkse diploma-uitreiking. Hij is er niet alleen om diploma's uit te reiken, maar mag zelf ook een heel bijzonder papiertje in ontvangst nemen. De universiteit geeft hem namelijk zaterdag 10 mei een eredoctoraat in de menswetenschappen.

Sean Combs

Het is ruim twintig jaar geleden dat Sean Combs als student op de Howard University rondliep. Hij studeerde twee jaar, maar verliet de universiteit zonder diploma. In plaats van werkeloos thuis te zitten, ging Sean volop aan de slag. Hij richtte een platenlabel op en had een paar grote artiesten hiphop-wereld onder contract. Zelf werd hij wereldberoemd onder de naam Puff Daddy, P. Diddy en Diddy.

Doctor Daddy

Jaren later krijgt Sean Combs dus alsnog zijn diploma. De Howard University wil hem belonen voor zijn prestaties en geeft hem een eredoctoraat in de menswetenschappen. Of hij voortaan aangesproken wil worden met Doctor Daddy of Professor Puff is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie