Naar homepage
3FM nieuws

Wow! Taylor Swift zingt 'This Is What You Came For' als ballad?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wow! Taylor Swift zingt 'This Is What You Came For' als ballad?

Tijdens haar eerste en enige concert in 2016 zong Taylor Swift niet alleen maar eigen hits. Ze liet er ook eentje horen van haar ex-vriend Calvin Harris. Ze coverde 'This Is What You Came For' en maakte er een liefdesliedje van!

© COTA

Taylor Swift gaf haar enige optreden dit jaar tijdens de Grand Prix in Austin, Texas. Ze zong veertien van haar eigen nummers en koos voor een opvallende vijftiende: een cover van 'This Is What You Came For'. Juist, die van haar ex Calvin Harris.

Ze toverde de clubwaardige dance-track zonder enige moeite om in een romantische ballad. Check de beelden hieronder!

Taylor Swift covert 'This Is What You Came For'

Het origineel: Calvin Harris ft. Rihanna - 'This Is What You Came For'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het verhaal achter 'This Is What You Came For'

Hoewel Calvin Harris het nummer met Rihanna uitbracht, was Taylor Swift een van de schrijvers. Ze maakte het nummer met Calvin toen zij nog samen waren en deed dit onder het pseudonym Nils Sjöberg. Ze wilden niet dat hun stelletjes-status belangrijker zou zijn dan de kwaliteit van het nummer.

Toen de relatie een paar maanden later ten einde liep, lekte het uit dat Taylor de originele demo van 'This Is Wat You Came For' schreef. Niet Nils. Miss Swift heeft met dit optreden officieel haar alter ego achter zich gelaten en zingt 't gewoon weer lekker zelf!

Ster advertentie
Ster advertentie