3FM nieuws

Koop hier je kerstkaarten voor Jaydon

KRO-NCRVAVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Koop hier je kerstkaarten voor Jaydon

Jaydon is zelf Vergeten Kind geweest en komt in actie voor 3FM Serious Request. Hij verkoopt kerstkaarten om geld op te halen voor stichting Het Vergeten Kind en Rob & Wijnand en de Ochtendshow willen hem daar een handje bij helpen. Koop direct je kerstkaarten door op de knop hieronder te klikken!

2 december - 28.188 kerstkaarten voor Jaydon!

Gulle luisteraar Joost belde naar Rob & Wijnand met een grote verrassing! Joost vindt het doel voor 3FM Serious Request zo mooi en belangrijk dit jaar, dat hij zicht extra wilde inzetten voor de actie van Jaydon. Dit heeft hij gedaan door maar liefst 25.000 kerstkaarten te laten drukken en te doneren aan Jaydons actie. Dit betekent dat het nu ook tijd is om gast te gaan geven. Daarom is het tijd om al die kerstkaarten te gaan verkopen. Klik nu op de bovenstaande knop om je kerstkaarten te kopen en daarmee Jaydon zijn actie voor stichting Het Vergeten Kind te steunen.

1 december: 5000 kerstkaarten voor Jaydon

De nieuwe tussenstand is 2088! Het heeft niet lang geduurd voordat het nieuwe doel van 2000 is behaald, wat betekent dat Rob & Wijnand natuurlijk alweer naar meer streven. Het nieuwe doel is daarom verhoogd naar 5000 kerstkaarten voor Jaydon.

30 november - We gaan 2000 kaarten inzamelen

De kratten met kerstkaarten bleven maar binnenstromen waardoor 1000 kerstkaarten nu wel als een heel makkelijk doel begon te voelen. Wijnand sprak Barend en Nellie daarom met spoed in de middagshow om aan te kondigen dat het doel is verhoogd naar 2000 kerstkaarten en om iedereen nogmaals aan te moedigen om kaarten op te blijven sturen.

30 november 2022 - Nieuwe tussenstand

De nieuwe tussenstand is binnen en oh wat begint dat doel dichtbij te komen! Rob, Wijnand en Lideke openden allemaal ingestuurde kaarten. In het bijzonder belden zij met middelbare school Walewyc, waar ze belden met docente Stefanie. Zij geeft les in levensbeschouwing en beeldvorming en maakte samen met drie klassen kerstkaarten voor Jaydon. Ze stuurden maar liefst 72 kerstkaarten op, wat ons naar een nieuwe tussenstand van 912 kerstkaarten brengt.

28 november 2022 - De eerste kerstkaarten zijn binnen

Vandaag was het eindelijk zo ver! Rob en Wijnand hebben de eerste pakketjes met kerstkaarten ontvangen. Luisteraar Yvonne is druk in de weer geweest met glitters, gouden stickers en parels: ze leverde maar liefst 17 zelfgemaakte kerstkaarten in!

Ook luisteraar Julian heeft niet stil gezeten en stuurde drie eigen geknutselde kerstkaarten op. Uiteraard moesten deze kerstkaarten een speciaal plekje krijgen, dus hingen Rob, Wijnand en Lideke ze meteen op in de studio!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

23 november 2022 - Maak je eigen kerstkaart

Gisteren belden Rob & Wijnand met Kirza, die de kaarten die zij met haar groepje van de dagbesteding maakt graag wilde doneren aan Jaydon. Dat inspireerde Rob & Wijnand om iedereen op te roepen om zelf kerstkaarten te maken en die op te sturen naar 3FM. Daarnaast zijn alle ongebruikte kerstkaarten natuurlijk ook welkom! Zij zorgen er dan voor dat deze kerstkaarten op de kerstmarkt bij Jaydon liggen!

22 november 2022 - Kirza doneert zelfgemaakte kerstkaarten

Luisteraar Kirza belden met Rob & Wijnand om te vertellen dat ook zij Jaydon graag een handje wilt helpen met zijn actie. Kirza werkt als begeleider bij de dagbesteding waar ze houten kerstkaarten knutselen. Dit kwam natuurlijk hartstikke goed uit, want Kirza wil graag die gemaakte kaartjes doneren aan Jaydon.

16 november 2022 - Jaydon krijgt een spot op de 3FM Kerstmarkt

Rob & Wijnand belden vandaag weer met Jaydon om hem te verrassen met een plekje op de kerstmarkt van 3FM Serious Request in Amersfoort. Dat betekent dus dat Jaydon tijdens de week van 3FM Serious Request live op de kerstmarkt zijn kerstkaarten kan verkopen voor stichting Het Vergeten Kind.

15 november 2022 - Wie is Jaydon?

Vandaag belden Rob & Wijnand voor het eerst met Jaydon om kennis te maken en te vragen wat zijn motivatie was. Mooier kon hij het niet vertellen. Hij is zelf namelijk ook een Vergeten Kind geweest die op zijn 9e met spoed bij zijn ouders is weggehaald. Niet veel later belde luisteraar Joost ook in om twee dozen kerstkaarten te doneren aan Jaydon voor zijn actie.

Ster advertentie
Ster advertentie