3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Uitverkocht! Jaydon haalt €50.000 op voor Serious Request!

  1. Nieuwschevron right
  2. Uitverkocht! Jaydon haalt €50.000 op voor Serious Request!

Jaydon is zelf Vergeten Kind geweest en komt in actie voor 3FM Serious Request. Hij verkoopt kerstkaarten om geld op te halen voor stichting Het Vergeten Kind en Rob & Wijnand en de Ochtendshow willen hem daar een handje bij helpen. Ons doel: het verkopen van 30.000 kaarten hebben we bereikt! Wil je toch nog doneren? Klik op de knop hieronder.

12 december 2022 - UITVERKOCHT!

Alle 30.000 kerstkaarten voor Jaydon zijn verkocht. In de Ochtendshow maakten Rob & Wijnand bekend dat er nog 600 kaarten over waren. Tot Marco Aarnink belde. Hij is ondernemer in de printwereld. Als ondernemer gaf hij wat tips om deze laatste 600 kaarten te kunnen verkopen. Natuurlijk was hij niet te beroerd om ook nog wat kerstkaarten te kopen en kocht de helft.

Niet lang daarna belde Antoine Zeelen naar 3FM. Antoine heeft een bedrijf in de sloopindustrie en hoorde dat er nog maar 300 kaarten over waren en kwam gelijk in actie. Hij kocht de andere helft kaarten. Dat betekent dat alle 30.000 kaarten zijn verkocht!

8 december 2022 - Nellie zorgt voor €30.000 voor Jaydon

Rob & Wijnand hebben inmiddels de 3FM-dj's ingezet om mee te helpen aan de verkoop, waaronder Nellie Benner van de Middagshow 'Barend & Benner'.

Nellie probeert het bij Erwin de Boer. Hij heeft haar dit jaar met zijn staalbedrijf geholpen aan een uitbouw van haar huis. "Jullie zijn lief voor mij geweest. Zou jij ook zo lief willen zijn om voor Het Vergeten Kind met jullie bedrijf wat kaartjes te kopen?"

Erwin vertelt dat hij inderdaad van de actie hoorde en snel samen met zijn leveranciers wat heeft rondgevraagd. "Wat je zegt, we bouwen groot." Nietsvermoedend stak Barend een duimpje op, de 30 setjes lijken goed te komen. Erwin: "We willen graag voor €30.000,- kaarten. Bouwen doe je samen en volgens mij doe je 3FM Serious Request ook samen dus schouders eronder."

7 december 2022 - Steven Kazàn helpt mee + nieuwe tussenstand

Met een mooie nieuwe tussenstand van €6.530 is iedereen hartstikke tevreden met hoe het gaat. Alleen is het nog een lange weg naar de €50.000. Daarom wordt er nu groot geschut ingezet, namelijk minder dan Steven Kazàn! Met 113.000 volgers promoot hij Jaydons kerstkaartenactie en hebben Steven en Rob nog een kleine verrassing aan het einde...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

5 december - Eerste webshop tussenstand

Naast alle kerstkaarten die zijn opgestuurd, wat er inmiddels 29.050 zijn, hebben Rob & Wijnand ook een eerste tussenstand van de webshop verkoop. Er is tot nu toe €3.280 opgehaald voor de actie van Jaydon! Blijk kaarten kopen via de bovenstaande knop!

2 december - 28.188 kerstkaarten voor Jaydon!

Gulle luisteraar Joost belde naar Rob & Wijnand met een grote verrassing! Joost vindt het doel voor 3FM Serious Request zo mooi en belangrijk dit jaar, dat hij zicht extra wilde inzetten voor de actie van Jaydon. Dit heeft hij gedaan door maar liefst 25.000 kerstkaarten te laten drukken en te doneren aan Jaydons actie. Dit betekent dat het nu ook tijd is om gast te gaan geven. Daarom is het tijd om al die kerstkaarten te gaan verkopen. Klik nu op de bovenstaande knop om je kerstkaarten te kopen en daarmee Jaydon zijn actie voor stichting Het Vergeten Kind te steunen.

1 december: 5000 kerstkaarten voor Jaydon

De nieuwe tussenstand is 2088! Het heeft niet lang geduurd voordat het nieuwe doel van 2000 is behaald, wat betekent dat Rob & Wijnand natuurlijk alweer naar meer streven. Het nieuwe doel is daarom verhoogd naar 5000 kerstkaarten voor Jaydon.

30 november - We gaan 2000 kaarten inzamelen

De kratten met kerstkaarten bleven maar binnenstromen waardoor 1000 kerstkaarten nu wel als een heel makkelijk doel begon te voelen. Wijnand sprak Barend en Nellie daarom met spoed in de middagshow om aan te kondigen dat het doel is verhoogd naar 2000 kerstkaarten en om iedereen nogmaals aan te moedigen om kaarten op te blijven sturen.

30 november 2022 - Nieuwe tussenstand

De nieuwe tussenstand is binnen en oh wat begint dat doel dichtbij te komen! Rob, Wijnand en Lideke openden allemaal ingestuurde kaarten. In het bijzonder belden zij met middelbare school Walewyc, waar ze belden met docente Stefanie. Zij geeft les in levensbeschouwing en beeldvorming en maakte samen met drie klassen kerstkaarten voor Jaydon. Ze stuurden maar liefst 72 kerstkaarten op, wat ons naar een nieuwe tussenstand van 912 kerstkaarten brengt.

28 november 2022 - De eerste kerstkaarten zijn binnen

Vandaag was het eindelijk zo ver! Rob en Wijnand hebben de eerste pakketjes met kerstkaarten ontvangen. Luisteraar Yvonne is druk in de weer geweest met glitters, gouden stickers en parels: ze leverde maar liefst 17 zelfgemaakte kerstkaarten in!

Ook luisteraar Julian heeft niet stil gezeten en stuurde drie eigen geknutselde kerstkaarten op. Uiteraard moesten deze kerstkaarten een speciaal plekje krijgen, dus hingen Rob, Wijnand en Lideke ze meteen op in de studio!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

23 november 2022 - Maak je eigen kerstkaart

Gisteren belden Rob & Wijnand met Kirza, die de kaarten die zij met haar groepje van de dagbesteding maakt graag wilde doneren aan Jaydon. Dat inspireerde Rob & Wijnand om iedereen op te roepen om zelf kerstkaarten te maken en die op te sturen naar 3FM. Daarnaast zijn alle ongebruikte kerstkaarten natuurlijk ook welkom! Zij zorgen er dan voor dat deze kerstkaarten op de kerstmarkt bij Jaydon liggen!

22 november 2022 - Kirza doneert zelfgemaakte kerstkaarten

Luisteraar Kirza belden met Rob & Wijnand om te vertellen dat ook zij Jaydon graag een handje wilt helpen met zijn actie. Kirza werkt als begeleider bij de dagbesteding waar ze houten kerstkaarten knutselen. Dit kwam natuurlijk hartstikke goed uit, want Kirza wil graag die gemaakte kaartjes doneren aan Jaydon.

16 november 2022 - Jaydon krijgt een spot op de 3FM Kerstmarkt

Rob & Wijnand belden vandaag weer met Jaydon om hem te verrassen met een plekje op de kerstmarkt van 3FM Serious Request in Amersfoort. Dat betekent dus dat Jaydon tijdens de week van 3FM Serious Request live op de kerstmarkt zijn kerstkaarten kan verkopen voor stichting Het Vergeten Kind.

15 november 2022 - Wie is Jaydon?

Vandaag belden Rob & Wijnand voor het eerst met Jaydon om kennis te maken en te vragen wat zijn motivatie was. Mooier kon hij het niet vertellen. Hij is zelf namelijk ook een Vergeten Kind geweest die op zijn 9e met spoed bij zijn ouders is weggehaald. Niet veel later belde luisteraar Joost ook in om twee dozen kerstkaarten te doneren aan Jaydon voor zijn actie.

Ster advertentie
Ster advertentie