3FM nieuws

Dit is Domien helpt jou bij je eindexamens met het Examenspreekuur

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is Domien helpt jou bij je eindexamens met het Examenspreekuur

Zit je middenin jouw eindexamens? Domien sleept je door de barre tijden heen met de speciale examenuitzendingen van Dit is Domien.

Eindexamens in Dit is Domien

In mei zitten weer tienduizenden middelbare scholieren te worstelen op hun eindexamens. Domien steekt al die harde werkers een hart onder de riem en komt tijdens de examenperiode elke avond met een speciale eindexamenshow. Met tips en tricks, ervaringsverhalen en het laatste nieuws rond de eindexamens.

Examenspreekuur

Stress! Morgen heb je dat onmogelijke examen economie en je weet eigenlijk niet precies hoe die kruislingse elasticiteit nou ook alweer werkt. Gelukkig is daar Domien to the rescue. Hij gooit van 11 tot 28 mei de lijnen open in Dit Is Domien voor het Examenspreekuur.

In de studio en thuis achter de laptop zitten dan leraren die je de laatste tips en tricks geven over hoe je je examen goed door kunt komen. Zo kun je mooi nog even een check-check-dubbelcheck doen of je alles wel helemaal goed weet. Vragen kun je insturen via Twitter, Instagram of de 3FM App. Gewoon even hashtaggen met #eindexamen en #3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie