3FM nieuws

Drake primeurde nieuwe track in Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake primeurde nieuwe track in Amsterdam

Naast een grootse show vol vuurwerk en technische snufjes bracht Drake nóg iets mee naar de Ziggo Dome in Amsterdam: een gloednieuwe track.

(Foto: Ben Houdijk)

Drake trapte zaterdag 28 januari zijn Boy Meets World Tour af in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daar kwamen natuuurlijk hits als 'One Dance' en 'Hotline Bling' voorbij, maar ook onbekendere albumtracks en zelfs één compleet nieuwe!

Drake ft. Giggs

Het einde van Drakes show stond in het teken van een gigantische maan in het midden van de zaal, waar Drake omheen nog vijf nummers rapte. Tijdens het 'opzetten' van die maan werd er een nieuwe track gespeeld, als een soort intermission.

De titel is nog niet bekend, maar wat we wel weten is dat het nummer een samenwerking is met Giggs, een grime rapper uit Engeland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lekker verzetten

Dankzij 'productionele wijzigingen' werden de vier concerten van Drake een aantal keer verzet. De volgende data zijn nu dus als volgt:

Zondag 26 februari
Maandag 27 maart
Dinsdag 28 maart

(Foto: Ben Houdijk)

Meer Drake en 3FM?

3FM was bij het concert en sprak een aantal fans die het niet alleen tof vonden om Drake live te zien, maar daar ook een klein fortuin aan uitgaven. Check het hier!

Ster advertentie
Ster advertentie