3FM nieuws

Check Cee Lo Greens kerstclip met The Muppets

  1. Nieuwschevron right
  2. Check Cee Lo Greens kerstclip met The Muppets

Het magische moment is aangebroken; 'All I Need Is Love', de samenwerking tussen Cee Lo Green en The Muppets, staat nu mét clip online!

Cee Lo Greens kerstalbum Magic Moment is eind oktober uitgekomen. De soulzanger had al de audio van zijn samenwerking met Disneys The Muppets online gezet en nu is er ook de officiële video van 'All I Need Is Love'. Daarin geven Cee Lo en alle Muppetvrienden een groot kerstfeest. Specials guest in de clip is Craig Robinson (a.k.a. Darryl van "The Office"). Bekijk de feestelijk video onder aan dit bericht!

'All I Need Is Mahna Mahna'

De meeste liedjes op Magic Moment zijn bekende kersthits die Cee Lo in een nieuw jasje heeft gestoken. Hoewel 'All I Need Is Love' een nieuw nummer is, bevat het wel weer samples van een klassieker. De meezinger van The Muppets, 'Mahna Mahna', is er in verwerkt.

Magic Moment

The Muppets zijn niet de enige gasten op Cee Lo's kerstalbum. Christina Aguilera, Rod Stewart en Straight No Chaser hebben ook een bijdrage geleverd aan Magic Moment. Een snippet van 'Baby It's Cold Outside', Cee Lo's duet met Christina, dook eerder al op.

'All I Need Is Love' - Cee Lo en The Muppets

Ster advertentie
Ster advertentie