3FM nieuws

Dit is waarom je Luna Morgenstern absoluut moet leren kennen

foto: Polina Skaia
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is waarom je Luna Morgenstern absoluut moet leren kennen

Januari staat bij 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. De hele maand zetten de 3FM-dj's nieuw muzikaal talent in de etalage. Zo ook bij het nieuwe programma 'VoorAan' van Jamie en Olivier waar je wegwijs wordt gemaakt in de jungle van releases en nieuwe talenten. De volgende in de rij waar Jamie en Olivier je graag aan willen voorstellen is de heerlijke alternatieve-popzangeres Luna Morgenstern. Hieronder vertellen we je waarom!

Luna Morgenstern

De Amsterdamse zangeres (met roots in Keulen) is de volgende bruisende zangeres in line. Luna Morgenstern maakt electro-pop die de emoties van liefde, verlies en de uitdagingen waarmee een jonge vrouw in deze wereld wordt geconfronteerd raakt.

Luna Morgenstern kenmerkt zich als 'slaapkamerproducer'. Net als haar voorbeelden Charli XCX, FKA twigs en Caroline Polacheck doet ze alles zelf, van het schrijven van liedjes, tot productie en het bedenken van haar videoclips.

Nieuwe single 'Little Girl'

Ze heeft zichzelf flink bewezen afgelopen jaar tijdens de Popronde waar ze onuitgebracht werk speelde. En dat werk kent inmiddels een release. ‘Click Work Drop’ is de eerste en dat is meteen een onwijs catchy elektronisch popnummer. Nu is daar 'Little Girl', wederom een frisse popsong die je laat dansen. "I'm a little girl, in a broken world", zingt de zangeres. Het gaat over iemand die verdwaald is geraakt in alle narigheid in de wereld.

"Ze heeft nog niet door dat ze een fase is ontgroeid en een nieuwe ingaat. Opeens realiseert ze: 'What the fuck! Ik ben veranderd.' En daar wil ze aan ontsnappen", aldus Luna. Oordeel anders zelf maar.

Bij 3FM-dj's Jamie en Olivier in het programma VoorAan speelde Luna beide tracks live.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VoorAan: broedplaats voor nieuwe muziek

In de late avond van 3FM nemen we jou als luisteraar mee in 'de kraamkamer van de nieuwe muziek', te horen tussen 22:00 en 01:00 uur van maandag tot en met donderdag. In dit nieuwe radioprogramma maken 3FM-dj's Jamie Reuter en Olivier Bakker jou wegwijs in de jungle van releases en nieuw muzikaal talent. Dat betekent heel veel toffe artiesten ontdekken en een flinke portie live muziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie