3FM nieuws

Ed Sheeran covert The Fresh Prince of Bel-Air

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran covert The Fresh Prince of Bel-Air

Ed schoof deze week aan bij het radiostation Capital FM waar hij door een luisteraar werd uitgedaagd om de tune van The Fresh Prince of Bel-Air te coveren. Nou, dat hoef je Ed maar één keer te vragen.

Ed covert Will Smith

Nog geen week nadat Ed uit zijn hibernation wakker werd en de wereld verblijde met twee nieuwe nummers krijgen we nóg een cadeautje. Tijdens een radiobezoekje knalt hij er namelijk een akoestische maar oh zo funky versie van de openingstune van The Fresh Prince of Bel-Air uit. Die gast kan ook alles!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cadeautje #2: Carpool Karaoke

Nog een cadeautje? Jazeker! Ed zit namelijk binnenkort in Carpool Karaoke. Als het aan James Cordon had gelegen was hij de eerste geweest, maar helaas lag Ed toen nog op één oor ergens in de Bahama's... Nu komt de wens van The Late Late Show-host gelukkig alsnog uit. Wanneer de video online komt, is nog niet duidelijk.

Cadeautje #3: de tracklist

Hou op met me, Ed! Al die cadeautjes... Eerder deze week kondigde hij namelijk de tracklist van zijn aankomende album ÷ (Divide) aan. Met natuurlijk 'Shape Of You', 'Castle On The Hill' en maar liefst tien andere tracks waar we lekker naar kunnen uitkijken. Maar niet te lang want het album komt op 3 maart al uit!

Ster advertentie
Ster advertentie