3FM nieuws

Gerard Ekdom tekent nieuw contract

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard Ekdom tekent nieuw contract
Gerard Ekdom heeft vandaag een nieuw contract afgesloten met de AVRO. De komende twee jaar blijft hij op 3FM iedere werkdag de Arbeidsvitaminen presenteren.“Ik hoor echt thuis op 3FM. Bij de AVRO heb ik een geweldig team en Arbeidsvitaminen, dat volgend voorjaar 60 jaar bestaat, is nog steeds het best beluisterde programma op deze popzender”, aldus Gerard.

Zendercoördinator Florent Luyckx: “Gerard heeft de Arbeidsvitaminen een geheel eigen stijl en persoonlijkheid gegeven. Ik ben erg gelukkig met deze nieuwe overeenkomst”.Arbeidsvitaminen in de Filipijnen
Gerard begint zijn nieuwe contractperiode met een speciaal project. Het team van Arbeidsvitaminen vertrekt naar de Filippijnen om daar van maandag 12 tot en met vrijdag 17 september tussen 9.00 en 12.00 uur vanuit de Filippijnen haar uitzendingen te verzorgen.Dit alles gebeurt in het kader van een multimediaal project in samenwerking met het Liliane Fonds, waarin de plaats van kinderen en jongeren met een handicap in verschillende samenlevingen wordt belicht.

3FM staat als radiostation midden in onze maatschappij. AVRO Arbeidsvitaminen vraagt in dat licht regelmatig in samenwerking met een goed doel aandacht voor maatschappelijk relevante zaken. Gerard Ekdom bezoekt tijdens de uitzendingen zelf sloppenwijken en laat de luisteraar meereizen naar Manilla, Iloilo en het eiland Guimaras.

Gerard heeft daar onder meer contact met Jan Jaap van der Wal. Jan Jaap breekt iedere dag in in de uitzending, op de meest vreemde of gekke momenten. Dit levert verrassende gesprekken op. Verder bezoekt het team van AVRO Arbeidsvitaminen Nederlandse bedrijven op de Filippijnen.

Gerard Ekdom: “Ik heb geen idee wat me te wachten staat. Ik ben zelf net vader geworden en ben benieuwd wat er emotioneel gezien allemaal met me gaat gebeuren als ik met eigen ogen zie wat het Liliane Fonds allemaal doet. Ik hoop dat mijn verslag van de reis iets losmaakt bij de luisteraars. Je kunt de wereld niet veranderen maar als niemand iets doet, gebeurt er helemaal niets… Ik heb er in ieder geval zin in!"

Naar de site van de ArbeidsvitaminenMeer informatie over Gerard
Ster advertentie
Ster advertentie