3FM nieuws

Rewind: deze artiesten speelden deze week live bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Rewind: deze artiesten speelden deze week live bij 3FM

Hun live-optredens kun je in dit overzichtje gemakkelijk opnieuw beleven.

Helemaal wakker met Sef

Goedemorgen! 3FM startte de week met Sef. Wat wil een mens nog meer. Niks toch? Of nou ja, misschien een beetje muziek. Dan zou fijn zijn. Dus zorgde Sef voor een flinke beat in de ether, zodat heel Nederland in één keer wakker was. "Ik ben helemaal wak!"

Check ook 'Lichaam Is Een Club' en 'Vraag Jezelf Eens Af', een cover van Brace.

De helden van Indian Askin

Indian Askin is nog maar net uitgeroepen tot Serious Talent en moet nu al bewijzen dat ze 's ochtends vroeg de bom zijn op De Speelplaats. Gelukkig was dat geen probleem voor de heren! Na 'Really Wanna Tell You' en 'Island' slingerden ze er zelfs nog even een David Bowie-covertje achteraan. Alsof het niets is. What a heroes! ;)

Woodie Smalls is opeens niet meer zo klein

Woodie Smalls... We moeten eerlijk zeggen: Nog niet heel veel 3FM-collega's hadden van hem gehoord. Maar na zijn optreden bij Giel wel! Woodie Smalls is opeens niet meer zo klein. De track 'About The Dutch' staat bij meerdere redacteuren en DJ's op repeat. Check ook zijn freestyle, die hij er zo hatseflats uitgooide.

Daar is ze weer: Eefje de Visser!

En ja, last but certainly not least: Eefje de Visser, oftewel: Eefje the Fisher. O nee, toch niet. Anyway: er gaat geen week voorbij dat Eefje niet te gast is bij 3FM. Hoe dat komt? Omdat ze onlangs haar derde album Nachtlicht heeft uitgebracht en die vinden wij allemaal té gek! Check hieronder 'Mee'. We hebben ook nog 'Scheef' en 'Jong' voor je in de aanbieding. Fijne cool down na deze opzwepende rewind-editie.

Fijne zondag!

Ster advertentie
Ster advertentie