3FM nieuws

Duitsland lonkt naar Tim Knol

  1. Nieuwschevron right
  2. Duitsland lonkt naar Tim Knol

Tim Knol was op bezoek bij Giel. Hij bekende nog geen woord Duits te spreken. 'Maar dat komt zeker!'

Muziekminnend Nederland was in rep en roer toen in oktober Novum meldde dat Tim Knol ermee zou stoppen. Coen en Sander hingen meteen hysterisch aan de lijn met Tim. Maar paniek om niets, hij stopt alleen even in NEDERLAND met touren na zijn huidige theatertour om te snuffelen in het buitenland, legde hij op 1 november nog eens uit aan Giel. Haal maar even opgelucht adem.

Niet onzeker, maar kritisch

Hij heeft wat contacten in Duitsland en er is interesse getoond. Op het moment spreekt hij nog geen woord Duits, maar dat komt zeker. En het is ook niet slecht even te relativeren. Tim heeft in sneltreinvaart twee albums geschreven en even ademhalen voor het derde kan geen kwaad. En dat is niet omdat Tim nog steeds onzeker is, maar omdat hij kritisch is. Dus dat kan alleen maar nog mooiere liedjes opleveren.

Tim Knol met 'Days'

Op de speelplaats speelde hij 'Days', een prachtig herfstig liedje. Het is de themasong van Tim over het jaar 2010, vertelde hij. Met als hoogtepunt natuurlijk zijn daverende optreden op Lowlands.

Tim Knol met 'Cinema' van Benny Benassi

Die Tim zit vol verrassingen. Zo doet hij op sublieme wijze deze Mega Top 50 cover van Benny Benassi. Dát is muziek maken, aldus Giel.

Ster advertentie
Ster advertentie