3FM nieuws

Binnenkort kun je 'm doen: de enige échte Pinkpop Quiz

  1. Nieuwschevron right
  2. Binnenkort kun je 'm doen: de enige échte Pinkpop Quiz

Een paar vraagjes over Pinkpop? Een hele ronde, misschien zelfs een hele quiz over het festival? Ze komen online wel eens voorbij, maar er is maar één echte officiële Pinkpop Quiz: die van Pinkpop zelf!

Zorg ervoor dat je op vrijdagavond 19 juni klaar zit samen met vier vrienden voor de Pinkpop Quiz! Je kennis over alles rondom 50 jaar Pinkpop zal op de proef gesteld worden. De quiz wordt gepresenteerd vanuit poppodium de Nieuwe Nor.

Je kunt meespelen vanaf de bank, maar er zijn ook verschillende poppodia die hun deuren speciaal voor deze quiz openen! Wil je mee doen? Zorg dan dat je je voor 15 juni aanmeldt via pinkpop.nl/quiz .

En wat kun je dan winnen?

Natuurlijk hoort er bij een quiz een prijs, met een Pinkpoptintje. De 1e, 2e & 3e prijs is (onder andere) een backstage rondleiding bij Pinkpop 2021 voor het hele team (je moet hiervoor al wel tickets gekocht hebben). Ook maak je als lid van een winnend team kans op een merchandise pakket, concerttegoed of vijftig euro aan munten voor Pinkpop 2021. Daarnaast krijg je natuurlijk ook eeuwige roem...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie