3FM nieuws

Douwe Bob keert terug met ‘Nothing To Lose’ in 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob keert terug met ‘Nothing To Lose’ in 3FM Live Box

Douwe Bob heeft de harten van 3FM-dj's veroverd en hopelijk zo ook die van jou met zijn nieuwste nummer 'Nothing To Lose'. De singer-songwriter, bekend om zijn unieke geluid en pakkende teksten, levert opnieuw een hit-in-wording af die zo moeiteloos in jouw favo playlist kan staan. Vanochtend speelde hij ‘m in de Live Box bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow.

Turbulente periode

De 31-jarige singer-songwriter heeft een turbulente periode achter de rug en liet zich recentelijk nog opnemen in een afkickkliniek in Thailand. In het interview met Wijnand laat Douwe Bob weten aan zichzelf gewerkt te hebben: “Ik denk dat er nog steeds een groot taboe rust op mannen die praten. Wij praten niet.” Hij vervolgt: “Het is in principe niet normaal om over je gevoel te praten als man. Ik heb geleerd dat je je trauma’s aan moet kijken, anders pakken ze je gewoon.” Bekijk het fragment hieronder:

Veelzijdigheid

Met 'Nothing To Lose' bewijst Douwe Bob wederom zijn veelzijdigheid en blijft hij trouw aan zijn karakteristieke stijl: “Babe, let's get in the car. I'll drive you away to wherever you choose” leent zich perfect voor een roadtrip door de dag en de nacht. De videoclip is geschoten in Japan, de tekst is mede-geschreven door Douwe Bob en in de clip zie je een citaat voorbij komen van 3FM's good-old Giel Beelen. Bekijk het optreden en de clip hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op Valentijnsdag komt Douwe’s nieuwe album Where Did All The Cool Kids Go?! uit.

Ster advertentie
Ster advertentie