3FM Talent

Lenny Monsou uitgeroepen tot 3FM Talent

  1. Nieuwschevron right
  2. Lenny Monsou uitgeroepen tot 3FM Talent

Zojuist werd Lenny Monsou verrast met het feit dat hij 3FM Talent is geworden. Na zijn grootste optreden tot nu toe, in het Zuiderpark, Den Haag, werd hij gebeld door Jamie en Olivier van 3FM-programma VoorAan om hem te feliciteren met de titel. Afgelopen tijd gingen Roxy Dekker, Anna-Rose Clayton, Adriaan Persons en Claude hem voor. Acts zoals Froukje, Goldband, Kensington, Chef'Special en S10 hebben het 3FM Talent-programma ook aan de start van hun carrière doorlopen.

Wie is Lenny?

Lenny laat zich inspireren door legends als David Bowie, The 1975 en Harry Styles en heeft een sound die niet in een hokje past. Waarover gaan zijn teksten? Liefdesverhalen, familie-ervaringen en de ups en downs van het leven. Top het af met een beetje rock, pop en elektronische muziek tot iets nieuws en opwindends. Funfact: zijn vader was drummer in de Time Bandits en is nu stylist/kapper. Dus naast die muzikale bagage zitten stijl en rock ‘n’ roll helemaal goed!

Hij stond zonder nog maar iets te hebben uitgebracht op Noorderslag in januari, toch leek de show alsof hij dit al jaren doet. Al op zijn vijftiende besluit Lenny naar de Herman Brood Academie in Utrecht te gaan, Op zijn achtiende studeert hij af met een 10 voor artistic skills.

Onder de vleugels van S10

Momenteel tourt hij met S10 mee als haar voorprogramma. 3FM-dj Olivier Bakker is groot fan, sinds hij onlangs met z’n nieuwe track 'Telephone' in de 3FM Live Box stond. En uit de geruchtenmolen komt dat er nog veel meer toffe tracks aankomen. Zien is geloven, kijk maar hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verrast on air

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie