3FM nieuws

Adrian McPhee, Akke de Cowboy en DJ Shawn Rubens bij Barend en Wijnand

  1. Nieuwschevron right
  2. Adrian McPhee, Akke de Cowboy en DJ Shawn Rubens bij Barend en Wijnand

Barend en Wijnand kregen in de Freaknacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 december bezoek van Adrian McPhee, Akke de Cowboy en DJ Shawn Rubens.

Barend en Wijnand houden je altijd wakker met te gekke gasten. Dat was vrijdag 13 op zaterdag 14 december niet anders met Adrian McPhee, Akke de Cowboy en DJ Shawn Rubens live in de studio.

Adrian McPhee

De Australische singer-songwriter Adrian McPhee verhuisde in 2011 naar Nederland, omdat hij een jaar daarvoor een relatie kreeg met een Nederlands meisje. Adrian woont in Utrecht en daar wordt zijn muzikale talent ontdekt. Deze multi-instrumentalist zingt, speelt piano, gitaar, bass, saxofoon en drums en dat kon je vrijdagnacht 13 december live in de Freaknacht horen.

Akke de Cowboy en DJ Shawn Rubens live in de Freaknacht

Akke maakt deel uit van de Utrechtse rapcrew De Voorhoede. Daarnaast werkte hij aan zijn solocarrière, met de single 'Akke de Cowboy' als resultaat. De rapper liet zijn werk live horen bij Barend en Wijnand. De 34-jarige Ruben Overdulve, in de dance scene beter bekend als DJ Shawn Rubens, kwam ook langs.

Nonsens in Atelier B&W

Elke week ontvangen Barend en Wijnand een kunstenaar in de Freaknacht. De kunstwerken uit dit Atelier B&W worden geveild voor 3FM Serious Request. Deze week kwam Nonsens schilderen.

>> Lees meer over Atelier B&W voor 3FM Serious Request

Adrian McPhee - 'Can't Give You Up' live bij B&W (augustus 2013)

Ster advertentie
Ster advertentie