3FM nieuws

Maakt Noel Gallagher titeltrack Bondfilm?

  1. Nieuwschevron right
  2. Maakt Noel Gallagher titeltrack Bondfilm?

UPDATE: Noel Gallagher ontkent dat hij mogelijk de titeltrack van de nieuwe Bondfilm Skyfall verzorgt.

Noel Gallagher is met zijn sophisticated karakter en zijn opvallende zonnebril en kapsel gemakkelijk te plaatsen in een James Bond-film. En gezien James Bond een Britse geheime agent is, lijkt de match compleet.

Noel Gallagher in gesprek voor titeltrack Bondfilm

Volgens een bron gaat Noel binnen enkele dagen in gesprek met de producenten van de nieuwe Bondfilm Skyfall, die in 2012 verschijnt, voor het verzorgen van de titeltrack, meldt de Britse krant The Sun. De voormalig Oasis-gitarist heeft zelfs al een naar eigen zeggen Bondwaardig nummer klaarliggen met de titel 'Freaky Teeth'.

Noel Gallagher wil een Britse titeltrack

Ondanks nog niets helemaal zeker is, heeft Noel volgens diezelfde bron een duidelijke mening over de herkomst van de titeltrack van de nieuwe Bondfilm. Hij vindt dat na al die tracks van Amerikaanse afkomst, het hoog tijd is voor een Britse song: 'It's a bit of a p***-take that the greatest British agent of all time has to be soundtracked by a bunch of Americans.'

UPDATE: Noel Gallagher ontkent het gerucht

Op zijn officiële website haalt Noel Gallagher fel uit naar de zogenaamde bron die het gerucht over zijn mogelijke verzorging van de titeltrack voor de nieuwe Bondfilm verspreidde: 'A 'source' says, 'Nothing has been signed or made official'! Of course it fuckin' hasn't! Who is this fucking source? Has he been on the sauce'? Bizarre indeed.' Dat hij binnen enkele dagen een gesprek heeft met de producenten van Skyfall is dus volgens hem helemaal niet waar.

Luister naar Noel Gallagher's 'Freaky Teeth'

Luister hier naar de track van Noel Gallagher's High Flying Birds. Vind jij hem, ondanks Noel het gerucht ontkent, Bondwaardig?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie