3FM nieuws

Nooit meer vieze festivalschoenen

  1. Nieuwschevron right
  2. Nooit meer vieze festivalschoenen

Speciaal voor Oktoberfest heeft een populaire sneakerfabrikant een schoen ontwikkeld met een speciaal laagje. Met dit laagje is je schoen tegen alle teringzooi bestand. Handug!

Of je nou een liter bier over je schoenen laat vallen, of naar je favoriete festival gaat. Vieze schoenen zijn nu verleden tijd!

DPBR

De schoenen zijn voorzien van een zogenaamd DPBR-laag, durable puke and beer repellent. Dus als je vrienden weer eens teveel gezopen hebben en besluiten hun maaginhoud te legen over jouw schoenen dan kan dat gewoon! Ofja, het zal geen vlekken achterlaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Proost

18 september begint het beroemde bierfestival in München. Tot begin oktober kun je losgaan met meerdere bierpullen in elke hand. Wel als je 18+ bent en met mate hè! We zien wel een link tussen de van oorsprong Duitse sneakerfabrikant en het jaarlijkse volksfeest. Maar laat het je niet stoppen om ze te kopen voor je volgende festival. Mocht het namelijk weer eens regenen tijdens Lowlands dan ben je in ieder geval voorzien. Doei modder, hallo shiny shoes!

Ster advertentie
Ster advertentie