3FM nieuws

Wilfred Genee & Johan Derksen in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Wilfred Genee & Johan Derksen in de studio

De voetbalmannen van VI hebben een eigen EK-album uitgebracht. Ze kwamen donderdagochtend bij Giel (gelukkig) alleen een praatje maken en niet zingen.

Ja ja! Heel de studio was oranje want VI-mannen Johan Derksen en Wilfred Genee waren te gast bij Giel. Gie was al een beetje bijgepraat over voetbal in 't doordeweekse Bert van Lent Voetbalweekend, maar Johan en Wilfred hebben er natuurlijk hun eigen mening over. En ze hebben ook nog een EK-plaat uitgebracht!

EK-album van Johan & Wilfred

Wilfred had eigenlijk in het begin nog wel bedenkingen over de CD, maar Johan was meteen al erg enthousiast. Ze weten wel dat ze geen zangers zijn, maar ze vonden het gewoon leuk om een CD te maken.

Het EK komt er weer aan en dit soort muziek pas goed bij hun dagelijkse televisie-uitzendingen, vinden ze. Toch heeft Johan wel grenzen, vertelde hij aan Giel. Op een podium staan zingen, dat vindt hij toch echt te ver gaan.

Bekijk de beelden van Johan en Wilfred bij Giel

'Nederland Is Helemaal Oranje' - Johan & Wilfred

De eerste single die het duo heeft uitgebracht heet 'Nederland Is Helemaal Oranje'. Bekijk en beluister hem hieronder, als je durft...

Ster advertentie
Ster advertentie