3FM nieuws

3FM-dj Veronica is genomineerd voor Pop Media Prijs 2022

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Veronica is genomineerd voor Pop Media Prijs 2022

Tijdens Eurosonic Noorderslag 2023 wordt de 29e Pop Media Prijs uitgereikt. Deze wordt ter stimulering van de Nederlandse popjournalistiek uitgereikt door Eurosonic Noorderslag in samenwerking met Sena Performers Fund. Onze eigen 3FM-dj Veronica van Hoogdalem is genomineerd voor de prijs en daar zijn wij heel trots op!

3FM-dj Veronica genomineerd

De organisatoren Eurosonic Noorderslag en Sena Performers Fund hebben een lijst samengesteld van genomineerden voor de Pop Media Prijs. Hierbij wordt in het bijzonder gelet op de vraag of er door de genomineerde het afgelopen jaar een bijzondere journalistieke prestatie is geleverd met als onderwerp popmuziek. Met name wanneer die het afgelopen jaar de meeste indruk heeft gemaakt.

Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een publicatie van een boek, documentaire, bijzondere reportage, maar ook een (nieuw) platform of programma. En voor dat laatste heeft Veronica een nominatie gekregen! Hoe tof!

Podium

Met haar nieuwe genre-overstijgende radioprogramma 'Wat Anders' geeft Veronica muzikanten een belangrijk platform voor hun kunst. Iedere zondagavond van 22:00 tot 01:00 uur is ze samen met Vincent Reinders op 3FM te horen. In het programma wordt veel aandacht geschonken aan beatsculture. Maar naast deze show reikt haar invloed verder: ze is weer op tv te zien met Podium Zwart van Omroep Zwart, waar ze het presenteren weer oppakt zoals haar vroegere TMF-vj tijden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stemmen op je favoriet

Check hier wie er nog meer genomineerd zijn voor de Pop Media Prijs. Daarbij kun je dan ook stemmen op je favoriet. Wij hebben nog wel een tip...

Ster advertentie
Ster advertentie