3FM nieuws

Enge voicemail en nieuwe track van QOTSA

  1. Nieuwschevron right
  2. Enge voicemail en nieuwe track van QOTSA

Band zet nieuwe track 'I Appear Missing' op de net gelanceerde website voor het nog te verschijnen album ...Like Clockwork.

De mannen van Queens Of The Stone Age hebben een bijzondere manier gevonden om hun nieuwe album ...Like Clockwork alvast onder de aandacht te brengen. Fans worden via een tool op hun nieuwe site persoonlijk gebeld met een griezelige boodschap.

Griezelige boodschap van QOTSA

Zodra je de nieuwe website likeclockwork.tv van de mannen van Queens Of The Stone Age bezoekt, wordt je opgewacht door een duister figuur die bij een ouderwetse telefoon zit. In hetzelfde scherm kun je je telefoonnummer invoeren. Doe je dat, dan wordt je ook echt gebeld.

Als je opneemt dan krijg je een griezelige boodschap te horen. Die bevat zinnen als 'The view from Hell is the blue sky'. Ook krijg je nog een sms met de tekst 'Return. May 6th. http://likeclockwork.tv.'

Nieuwe track 'I Appear Missing'

Wat er precies 6 mei gaat gebeuren werd pas later die dag bekend. Het was niet de dag van de officiële albumrelease, maar de dag dat er een nieuwe track online verscheen getiteld 'I Appear Missing'.

'I Appear Missing'

's Avonds werd de site is aangepast met de clip van de nieuwe track, 'I Appear Missing'. Die zie je hieronder:

Queens Of The Stone Age - 'My God Is The Sun'

De band meldt op de reguliere site namelijk dat ...Like Clockworkin de VS op 4 juni en daarbuiten op 3 juni 2013 uitkomt. Queens Of The Stone Age bracht eerder al de eerste single van het album uit 'My God Is The Sun' uit.

Ster advertentie
Ster advertentie