3FM nieuws

Wanneer ben je te oud om te clubben?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wanneer ben je te oud om te clubben?

Ja hoor, ook voor clubben ben je volgens onderzoek op een bepaald moment te oud. Kunnen we dan niks meer schaamteloos blijven doen?!

Op 31-jarige leeftijd blijven we schijnbaar al liever een avondje thuis, dan dat we de stad in gaan om even het beest uit te hangen. Maarrr gelukkig kunnen we dan nog wel een paar jaar de clubs onveilig maken. Blijkbaar ben je pas vanaf 37 jaar écht te oud.

Hoge drempel

Waarom je na je 37e niet meer in de club te vinden bent? De meeste mensen zijn bang voor de kater, hebben geen zin om zich op te tutten, vinden het zoeken van een babysitter een drama of het bellen van een taxi al teveel moeite. Tja, als je je avondje uit al zo gaat ontleden nog voordat je de deur uit bent... dan kun je ook maar beter lekker thuis blijven! Bij 3FM partyen we gewoon lekker door!

Wat vind jij te oud?

Wie feest er mee met ons tot de kist en wie houdt het op zijn 37e ook voor gezien? Drop effe een comment onder onze Facebookpost en laat ons weten in welk team jij zit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Get the party started

Of je nou tot je 37e, of langer door blijft feesten. Met onze Fissa playlist is er altijd reden voor een feestje. Zet 'm in jouw favo's voor jouw volgende avondje uit!

{deezer "2600077604"}
Ster advertentie
Ster advertentie