3FM nieuws

Andy Burrows live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Andy Burrows live bij Giel

Andy Burrows bracht op 20 oktober zijn nieuwe solo-plaat Fall Together Again uit. Hoog tijd dat de singer-songwriter weer een paar nieuwe nummers op De Speelplaats kwam spelen.

(fotograaf: Jacob Graafsma)

Hij was eerder drummer van Razorlight en We Are Scientists en werkte samen met Editors-frontman Tom Smith. Nu gaat singer-songwriter Andy Burrows weer even solo door het leven en bracht hij op 20 oktober zijn tweede album Fall Together Again uit. De dag na de release was hij te gast bij Giel.

Andy Burrows

Singer-songwriter Andy Burrows was jarenlang de drummer van Razorlight en We Are Scientists. Ook werkte hij samen met Editors-frontman Tom Smith aan het kerstalbum Funny Looking Angels. De twee kwamen in 2011 een aantal nummers van het album spelen in Het Glazen Huis. Het grote publiek leerde Andy pas echt kennen in 2012, toen hij met de single 'Hometown' kwam. Het nummer werd uitgeroepen tot 3FM Megahit en de plaat Company werd 3FM Album van de Week. Op 20 november brengt hij zijn nieuwe album Fall Together Again uit met daarop de single 'As Good As Gone'.

Andy Burrows - 'As Good As Gone'

Andy Burrows - 'Hometown'

Andy Burrows - 'Watch Me Fall Again'

Andy Burrows covert Taylor Swifts 'Shake It Off'

Ster advertentie
Ster advertentie