3FM nieuws

Wanted On Voyage van George Ezra is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Wanted On Voyage van George Ezra is 3FM Album van de Week

George Ezra is pas 20 jaar als hij een hit scoort met 'Budapest' en zijn debuutalbum uitbrengt. Deze week is Wanted On Voyage van George Ezra 3FM Album van de Week dat 30 juni uitkomt.

George Ezra is een liedjesschrijver uit Bristol. Omdat hij daar niet de juiste inspiratie kreeg verhuisde hij met zijn gitaar en notitieblokje, waar hij zijn lyrics in opschreef, naar London. Vanuit daar trok hij door Europa en ging hij op de bonnefooi op pad. Daar ontstaat de inspiratie voor Wanted On Voyage.

'George kwam nooit in Boedapest aan'

De Engelsman komt in Wenen terecht, waar hij goede inspiratie op doet voor liedjes. Hij leert bluesmuziek spelen in Berlijn en schrijft later een liedje over Barcelona. Op het moment dat 'Budapest' een hit is, is hij er zelf nog nooit geweest: hij mist de trein er naar toe na een avondje doorzakken in de kroeg. Met de Ezra Express belandde George enkele weken geleden in Boedapest. Op Wanted On Voyage staan maar liefst 19 Ezra songs.

Win Wanted On Voyage van George Ezra

Het debuutalbum van George Ezra waar veel over wordt gesproken kan ook bij jou in de cd kast komen te staan. Je kunt 'm hier winnen!

Samenwerking met Andy Burrows

Voor Wanted On Voyage werkte de jonge singer-songrwiter met Andy Burrows, om zo nog sterkere liedjes te schrijven. Uiteindelijk belandde er geen track van hen samen op het debuutalbum van George Ezra.

Ezra in MetMichiel special

In MetMichiel kon je de afgelopen week al meer horen over de prille carrière van Ezra. Op de site kun je het hele verhaal nalezen, maar ook een exclusief interview met hem beluisteren.

George Ezra bij 3FM

Ezra was afgelopen maanden geregeld te gast bij 3FM. Zo speelde hij zijn songs 'Budapest' en 'Cassy'o' al meerdere malen bij 3FM in de programma's van Giel en 3voor12 Radio.

George Ezra - 'Budapest' live @ 3voor12 Radio

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister Wanted On Voyage van George Ezra op Spotify

Beluister Wanted On Voyage via 3voor12 Luisterpaal

Ster advertentie
Ster advertentie