3FM nieuws

Drake vergezelt The Backstreet Boys tijdens concert in Toronto

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Drake vergezelt The Backstreet Boys tijdens concert in Toronto

Wat een verrassing voor de Canadese Backstreet Boys-fans afgelopen weekend! De boyband stond twee avonden achtereenvolgens in Toronto als onderdeel van hun DNA World Tour, waar tijdens de tweede show niemand minder dan Drake de band spontaan vergezelde. En om te zeggen dat dat in goede aarde viel, is zacht uitgedrukt!

Spontane ontmoeting in restaurant

De rapper uit Toronto en de boyband kwamen elkaar spontaan tegen in een restaurant, en Drake kon het niet laten de mannen te vertellen wat hun muziek voor hem betekende als kind. Het respect was schijnbaar geheel wederzijds, want deze ontmoeting leidde uiteindelijk naar een verrassingsbezoekje van de rapper bij hun concert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'I Want It That Way'

Wat Drake de band vertelde in het restaurant, vertelde hij ook op het podium ter inleiding van zijn favoriet 'I Want It That Way'.

"Toen ik 13 jaar oud was kwam tijdens mijn bar mitswa voor het eerst in mijn leven een meisje op wie ik verliefd was naar me toe terwijl één van de beste liedjes ter wereld speelde. En ze vroeg me of ik met haar wilde dansen! Het was de eerste keer dat ik me erkend voelde en de kans kreeg me cool te voelen. Ik wil dat jullie lawaai gaan maken, en dit liedje zo hard mogelijk meezingt. Zoals ik zei is dit een van de beste nummers in de muziekgeschiedenis."

En het publiek gaat uit z'n dak wanneer de gitaarsnaren van 'I Want It That Way' te horen zijn, een extra bijzondere uitvoering inclusief een intermezzo met teksten van Drake's eigen nummer 'Hold On, We're Going Home.'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

De DNA World Tour brengt The Backstreet Boys ook naar Nederland! Op 9 oktober staan ze in de Ziggo Dome. Hoogstwaarschijnlijk zonder surprise visit van Drake, maar wel een gigantische bak aan hits en nostalgie.

Ster advertentie
Ster advertentie