3FM nieuws

André 3000 had geen zin in Outkast-reünie

  1. Nieuwschevron right
  2. André 3000 had geen zin in Outkast-reünie

André 3000 heeft toegegeven dat hij helemaal geen zin had in de Outkast reünie in april. Hij deed het puur voor het geld.

Outkast trad voor het eerst sinds 2004 weer samen op tijdens Coachella in april. Maar de passie spatte er niet echt af tijdens de reünie van Big Boi en André 3000 die werd beschreven als een "horrible show". En dat is ook niet zo gek, want André 3000 had ook helemaal geen zin om opnieuw te gaan touren met de rapformatie.

Jumpsuit

André 3000 vertelde aan The Fader: "Eerlijk gezegd, ik wilde de tour gewoon niet doen. We hebben de afgelopen tien jaar niet opgetreden. Het zijn oude nummers. Ik dacht: 'Hoe kan ik deze songs nou doen? Ik heb niets nieuws te zeggen.' Dus ik dacht misschien moet ik nieuwe dingen zeggen terwijl ik de oude nummers doe." En of hij dat deed! Bij elke show trok hij een andere, speciaal voor hem gemaakte, jumpsuit aan. "Het werd iets waar ik enthousiaster over was dan de show."

Geld

Met die jumpsuits verwees hij ook naar het feit dat André het touren puur om financiële redenen deed. "Het was een besluit. Ik ben 39, en heb een 17-jarige zoon en ik moet bepaalde dingen betalen. En mijn partner Big Boi zei: 'Dit is goed voor ons allemaal.' Het was net alsof ik werd omgekocht, omdat ik wist dat ik het niet wilde doen en ik het voor een reden deed."

Outkast - 'Hey Ya!' live op Coachella

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie