3FM nieuws

Daimy Lotus weet nu beter

  1. Nieuwschevron right
  2. Daimy Lotus weet nu beter

3FM Serious Talent Daimy Lotus stond dinsdag 28 juli bij Domien op De Speelplaats met haar gloedjenieuwe single 'Minor/Master'! Haar wekker ging om half 4 omdat ze uit Limburg moest komen, maar Daimy had het er graag voor over.

Daimy maakt bewuste keuzes

Daimy Lotus timmert lekker aan de weg. De Nederlandse zangeres werd in april met het nummer 'Cannonball' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. De track staat op Daimy's debuut-EP 15, die eind mei verscheen.

De opvolger van die fijne track 'Cannonball' kwam halverwege juli uit. 'Minor/Master' is meer electronisch geworden. Was die nieuwe sound een bewust keuze? De zangeres is al 3 jaar aan het schrijven en nadenken over mogelijke samenwerkingen. Haar sound heeft zich ontwikkelt met de tijd en Daimy weet dus steeds beter wat ze wil en is daar doelbewust mee bezig. Ze heeft geen stappenplan maar wel veel ideeën over haar volgende EP en nummers die daarop zouden moeten komen.

Daimy weet na Popstars-deelname wel beter

Toen ze 11 jaar was, dus nu 4 jaar geleden, deed Daimy mee aan het tv-programma Popstars. Ze weet nu beter, maar op die jonge leeftijd had ze geen verwachtingen van het programma en was het een grote toffe en gave ervaring. Helaas werd ze erg teleurgesteld toen ze niet door was naar de liveshows. Hierdoor werd haar auditie niet op tv uitgezonden en daar is ze nu erg blij mee. Ze geniet van haar vrijheid die ze heeft in plaats van dat ze aan een of ander wurgcontract vast zit.

Daimy Lotus - 'Minor/Master' live

Luister elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur naar De Ochtendshow

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie