3FM nieuws

Goldfish live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Goldfish live bij Giel

Goldfish kwam vrijdag 15 juni vanuit Zuid-Afrika naar het regenachtige Hilversum om bij Giel op De Speelplaats muziek te maken!

Goldfish is een duo bestaand uit Dominic Peters en David Poole, twee Zuid-Afrikaanse studenten die dance muziek maken met elementen van jazz en Afrikaanse muziek. Een internationale mix dus.

Goldfish internationaal succes

Wanneer de twee jongens in 2006 besluiten om muziek op te nemen heeft dit grotere gevolgen dan ze voorzien: het album Caught In The Loop wordt een internationaal succes. De muziek, gemaakt met behulp van bas, saxofoon, synthesizers en de bijbehorende beats en effecten, wordt met open armen ontvangen door de internationale dance scene. Inmiddels heeft het duo op de meest uiteenlopende plaatsen van de wereld gespeeld, van Glastonbury, Sensation White tot het Operagebouw in Sydney en clubs op Ibiza.

Washing Over Giel

Goldfish speelde vrijdagmorgen in de ochtendshow van Giel. Ze speelden hun hit 'Washing Over Me'. Op het origineel zingt Morning Parade-frontman Steve Sparrow mee. Hij was er niet bij op De Speelplaats, maar de mannen hadden een meer dan waardige Nederlandse vervanger gevonden in Marcel van DI-RECT!

Mega Top 50 mashup

En Goldfish coverde twee tracks in één. 'Video Games' en 'Wild Ones' in de mix, live op De Speelplaats.

Goldfish in het Amsterdamse bos

Hopelijk voelt Goldfish zich als een vis in het water in het Amsterdamse bos want daar spelen ze vrijdagavond 15 juni nadat ze 's morgens De Speelplaats plat gespeeld hebben.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie