3FM nieuws

Antonie Kamerling overleden

  1. Nieuwschevron right
  2. Antonie Kamerling overleden


De 44-jarige Antonie Kamerling is overleden. Hij heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt.

Acteur Antonie Kamerling heeft volgens zijn zwager, Albert Verlinde, zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Hij werd woensdag 6 oktober gevonden in zijn appartement. Antonie is 44 jaar geworden.

Antonie maakt einde aan zijn leven

"In de namiddag van woensdag 6 oktober heeft Antonie besloten zijn leven te beëindigen. In diverse interviews liet hij eerder al doorschemeren aan depressies te lijden", vertelt Verlinde in een reactie die hij samen met Kamerlings vrouw Isa Hoes gaf. "Helaas heeft de geboden hulp niet mogen baten."

'Toen Ik Je Zag'

Kamerling brak door als Peter Kelder in de soap Goede tijden, slechte tijden. Ook heeft in de speelfilm De Kleine Blonde Dood en de televisieseries All Stars, Onderweg Naar Morgen en Voetbalvrouwen gespeeld. Onder zijn artiestennaam Hero scoorde hij in 1997 een nummer één-hit met het nummer 'Toen Ik Je Zag'. In juni 2010 was Antonie nog te gast bij Ekstra Weekend, waar hij de single 'Toen Ik Je Zag' zong.


3VOOR12RADIO bespreekt depressies

Om het onderwerp bespreekbaar te maken, vat 3VOOR12RADIO donderdagavond de koe bij de horens en wordt in 'De Waan van de Nacht' gesproken over depressies. Wat is een depressie? Wat doet het met je? Wat kun je er tegen doen? En hoe komt het dat de een eruit komt door medicatie en/of therapie en de ander het echt niet meer ziet zitten en zelfmoord als enige uitweg ziet?

Rudy en Sharid spraken hierover met luisteraars en met een specialiste, Adrianne Dercksen.

Wij wensen familie en vrienden van Antonie sterkte met dit grote verlies.

Ster advertentie
Ster advertentie