3FM nieuws

Foo Fighters willen tweede seizoen van Sonic Highways

  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters willen tweede seizoen van Sonic Highways

Foo Fighters willen een tweede seizoen van de HBO-serie Sonic Highways. Dit keer niet in Amerika, maar ergens anders ter wereld. Misschien zelfs in Nederland!

(Foto: Ben Houdijk)

Foo Fighters kwamen in november 2014 met hun nieuwe studioalbum Sonic Highways. Alle acht nummers op die plaat werden opgenomen in een andere Amerikaanse stad. Ook de gelijknamige serie Foo Fighters: Sonic Highways bevat acht afleveringen.

Documentaire

Iedere aflevering van de Foo Fighters-documentaire behandelt één Amerikaanse stad. Een aflevering bestaat uit onder meer interviews met artiesten uit die specifieke stad, maar ook het Foo Fighters-nummer uit die stad komt uitgebreid aan bod.

Sonic Highways 2

In een interview met NME zeggen Foo Fighters dat ze graag een tweede seizoen van Sonic Highways willen opnemen. Waar weten ze nog niet. Misschien in Nederland?!

"Het kan een internationaal project worden. Het mooie is dat het overal kan, want elke stad heeft wel een muzikale geschiedenis. Misschien doen we het alleen in Engeland, maar het kan ook in andere landen. Van alle plekken in de wereld zou Engeland natuurlijk echt geweldig zijn omdat er zoveel muzikale geschiedenis is."
- Foo Fighters-frontman Dave Grohl tegenover NME

Foo Fighters op Pinkpop

Zoals je in de video ziet, is alles dus nog vrij onzeker. Eén ding is in ieder geval wel zeker: Foo Fighters vind je dit weekend op Pinkpop 2015!

>> Check alles over Pinkpop 2015

Ster advertentie
Ster advertentie