3FM nieuws

De grote dag: Cindy en Dirkjan trouwen!

  1. Nieuwschevron right
  2. De grote dag: Cindy en Dirkjan trouwen!

Op vrijdag 1 mei 2015 was het eindelijk zo ver! Cindy en Dirkjan gingen trouwen. Weddingplanners Rob en Jelmer hadden alles tot in de puntjes geregeld. Voor 3FM waren wij, Chantal, Elisa en Henri, erbij om live-verslag te doen van de mooiste dag uit Cindy en Dirkjans leven. Lees hier de liveblog:

Fotografie Lelie Design

Weddingplanners Rob en Jelmer hebben de 3FM-studio opgebouwd in de Uitkijk in Hellendoorn. De twee hebben hun mooiste kleren aangetrokken om de twee tortelduifjes te ontvangen. Benieuwd wat ze allemaal geregeld hebben voor het bruidspaar? Check hier alle voorbereidingen. Iedereen die meegeholpen heeft: heel erg bedankt!

De aftermovie

01:00 uur: En ze leefden nog lang en gelukkig

De mooiste dag van je leven eindigt helaas ook gewoon. Na heel veel dansjes, drankjes, liedjes en broodjes beenham kwam het feest ten einde. Maar wat was het een feest. Wij zullen het in ieder geval nooit vergeten. Gelukkig hebben we de foto's nog! De wazige foto's zijn door onszelf gemaakt, de mooie professionele trouwfoto's zijn gemaakt door Linda Bouritius, Rob Nijhuis en Lelie Design, waarvoor dank!

00:40 uur: Wat vond het bruidspaar van de trouwdag?

Nadat Dirkjan Cindy nog even met een microfoon op haar lip sloeg was de avond wel bijna afgelopen. Het duo kwam nog even vertellen wat het hoogtepunt van de avond was. Gezamenlijk kwamen ze tot de conclusie dat de heavymetalband een van de mooiste verrassingen was. Ondanks dat ze hun emmers bloed thuis hadden gelaten. En het bruispaar waagde zich ook nog aan een niet zo voorzichtig dansje.

23:40 uur: Het hoogtepunt der hoogtepunten

Bollie's Beenham Party. Wie kent het niet. De zingende s(ch)lager bracht niet alleen heerlijke broodjes beenham mee, hij zong ook nog een moppie. Dirkjan had het al de hele avond over dit multi-talent dus we konden niet wachten totdat hij zijn kunsten kwam vertonen. En het was alles wat we er van verwacht hadden.

23:05 uur: Dirkjan vertelt over zijn beste vriend in Irak

Dirkjans beste vriend zou eigenlijk zijn getuige zijn, maar aangezien hij op uitzending in Irak is kon hij niet op de bruiloft zijn. Rob had ook een uitzending, maar kon toch iets makkelijker op de bruiloft aanwezig zijn en nam daarom de honneurs waar. Maar Bart, Dirkjans beste vriend, wilde wel wat inbrengen op de bruiloft en maakte daarom een ABC'tje.

22:35 uur: Metalband Not Otherwise Specified staat op het programma

Rob en Jelmer wilden natuurlijk heel veel live-muziek op de bruiloft. Maar Jelmer houdt ook wel gewoon van harde muziek. Dat zoetsappige gedoe zou hij geen hele avond overleven. Vandaar dat hij zichzelf een plezier deed en heavymetalband Not Otherwise Specified geboekt. Ze gaven een onvergetelijk optreden!

Not Otherwise Specified. Fotograaf: Rob Nijhuis

Oud The Voice-kandidaat Erwin Nyhoff was toevallig in de buurt

22:00 uur: Stenders Late Vermaak kan beginnen

Het bruidspaar kwam nog even langs bij de studio. De sfeer, en het bier, zaten er al lekker in. Fred Siebelink had zich inmiddels naar de zaal verplaatst en stond tussen de brandweermannen te dansen. Dat maak je ook niet elke dag mee.

De foto's worden waziger naarmate de avond vordert

21:20 uur: De openingsdans

Onze tortelduifjes hadden goed opgelet bij de 13 filmpjes voor een perfecte bruiloft. Zoals het een leuk trouwpaar betaamd hadden ze een openingsdanscompilatie gemaakt. Het begon lekker rustig met Beyonce's 'Ave Maria' en het feest barstte los met 'Cotton-Eyed Joe'.

De openingsdans van #cindyendirkjan! ???????? #hetisfeest #hetdakeraf #jetztgehtlos ???? Wat doe jij vanavond?

Een video die is geplaatst door NPO 3FM (@npo3fm) op 1 Mei 2015 om 12:39 PDT

19:20 uur: Oma gooit de heupen los

Het is feest! #cindyendirkjan #trouwerij #dansendekoe #3FM

Een video die is geplaatst door chantykoolhoven (@chantykoolhoven) op 1 Mei 2015 om 10:25 PDT

18:45 uur: Het ABC'tje

Dirkjans beste vriend Bart zou eigenlijk getuige zijn tijdens de bruiloft, maar hij kon er helaas niet bij zijn omdat hij op uitwisseling was naar Irak. Maar gelukkig had hij wel nog een ABC'tje doorgemaild. De schat. Dirkjan lachte als een boer met kiespijn maar kwam er nog best wel goed vanaf. De hele genante verhalen bleven achterwege. Balen voor ons natuurlijk!

18:00 uur: BBQ'en!

Na het ballonnen oplaten was er een speech die wij helaas niet konden verstaan, maar die wel heel oprecht en lief overkwam. Daarna was er voedsel. Heel veel voedsel.

Weddingplanner Jelmer kon gelukkig nog lachen
Jelmer maakt reclame voor iets

17:30 uur: Stenders laat een ballon op als een ware professional

Rob Stenders mag een ballon oplaten! ???? #weddingreporters #CindyenDirkjan #wedding #3FM

Een video die is geplaatst door @lieske127 op 1 Mei 2015 om 8:35 PDT

15:35 uur: Speech van Rutger Castricum

Rutger Castricum was gevraagd om aanwezig te zijn op de bruiloft. En aangezien hij het bruidspaar een warm hart toewenste gaf hij een prachtige speech. Het was een gezonde mix van humor, liefde, cynisme en wijze levenslessen.

15:20 uur: Ruben Schaap speelt 'Everlasting Words'

15:15 uur: Het jawoord

En toen was het bijna tijd voor het ja-woord. Rob kwam als getuige even achter zijn DJ tafel vandaan om het paar te nog even een hart onder de riem te steken en vertelde dat hij ook wel een beetje ontroerd was. Al wilde hij dat natuurlijk niet toegeven.

Het jawoord

De kus

Getuige Rob tekent de trouwakte. Fotograaf: Linda Bouritius

14:50 uur: Speeches van het bruidspaar

Ten overstaan van vrienden, familie en de luisteraars van 3FM trouwde de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand de twee. Maar niet voordat er een aantal speeches gehouden werden. Zowel Cindy als Dirkjan hadden een stuk voorbereid voor hun ouders. Het waren natuurlijk emotionele verhalen. Met lieve woorden voor ouders, broers, zussen en een verhaal over overreden konijnen.

14:45 uur: De ceremonie

Rob liet nog even horen hoe alles tot stand was gekomen. Hoe Cindy Dirkjan op 22 augustus ten huwelijk vroeg. Zowel Cindy als Dirkjan stonden nog een beetje onwennig te giechelen voordat ze de zaal in liepen. Ze keken elkaar nog even snel aan en onder begeleiding van 'Het Is Een Nacht' betraden ze de zaal.

Fotografie Lelie Design / Bloemen: Moods by Sarah

14:15 uur: Het bruidspaar bij Rob en Jelmer

Fotograaf: Rob Nijhuis

14:10: Rob Stenders is op tijd voor de Bruiloft!

Rob Stenders heeft er een handje van om te laat te komen, maar voor Cindy en Dirkjan was hij ruim op tijd aanwezig. Lief!

13:15 uur: Cindy en Dirkjan komen aan in de koets

Wat is er nou mooier dan met een koets aan te komen op de huwelijkslocatie? Dat moeten Rob en Jelmer ook gedacht hebben want ze regelden een rijtuig en paard voor de twee en wachtten de lovebirds op. Check hier de aankomst van #CindyenDirkjan bij de trouwlocatie. En gelukkig is het bruidspaar ook blij. Dirkjan: "Wow, het is echt overweldigend allemaal!"

Fotografie Lelie Design
Fotografie Lelie Design / Bloemen: Moods by Sarah

13:00 uur: Van Nijverdal naar Hellendoorn

Het bruidspaar reisde van Nijverdal naar Hellendoorn in een prachtige koets. Helaas waren er op weg naar de trouwlocatie wat "problemen". Er lag namelijk een boomstam op de weg. Maar gelukkig kwam de brandweer te hulp! Taduutaduuuu. Wat een toeval dat ze in de buurt waren én dat Dirkjan ook nog een collega van de brandweermannen was. Je gelooft het gewoon niet.

Fotografie Lelie Design / Bloemen: Moods by Sarah

12:30 uur: Naar Hellendoorn

Op weg naar de locatie kwamen we prachtige foto's van het bruidspaar in hun jonge jaren tegen. Het wachten is op het abc'tje en dan is het feest compleet.

12:00 uur: We have arrived

Na een lange tocht door de Twentse velden zijn we eindelijk aangekomen bij de Uitkijk. De toeristische route was prachtig en we waanden ons soms gewoon op vakantie. En alsof dat nog niet genoeg is, is de locatie gewoon prachtig! Alles is tot in de puntjes geregeld door Rob en Jelmer. Ik zou ze aannemen als weddingplanners. En de bloemenzee is overweldigend.

Fotografie Lelie Design

10:00 uur: Ontbijt!

Op een lege maag kun je natuurlijk niet naar een bruiloft. Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar dan kies je natuurlijk wel voor maagdelijk wit. #instafood

Wil je helemaal in de trouwsfeer komen? Check dan de Bruiloftsplaylist van Cindy en Dirkjan!

Zin in nog meer bruiloftsfilmpjes zien? We hebben de leukste 13 voor je op een rij gezet.

Een paar filosofische woorden naar de mensen toe

En als uitsmijter nog even een aantal wijze woorden van mensen die er verstand van hebben:

"Het huwelijk blijft de belangrijkste ontdekkingstocht die de mens kan ondernemen." - Sören KierkegaardSören Kierkegaard, Deens filosoof 1813-1855

"De beste vriend zal waarschijnlijk de beste echtgenote krijgen, omdat een goed huwelijk op een talent voor vriendschap berust." - Friedrich Nietzsche, Duits dichter en filosoof 1844-1900

Fotograaf: Rob Nijhuis
Ster advertentie
Ster advertentie