3FM nieuws

Ilse DeLange druk met album

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange druk met album


In Nashville is Ilse DeLange ongelooflijk druk bezig met haar nieuwe album. Giel mocht een stukje laten horen en Ilse hoopt op een doorbraak in de VS.

Het is alweer een tijdje geleden dat het laatste album van Ilse DeLange uitkwam, dat was Incredible uit 2008. Hoog tijd voor de opvolger en daar is Ilse druk mee bezig in Nashville, Tennessee.

Ilse DeLange aan de lijn met Giel

Op donderdagochtend hing Ilse aan de lijn met Giel om daar wat details te bespreken, verser dan dit krijg je ze niet. De zangeres was net klaar met een opnamesessie met een compleet orkest van strijkers. 'Echt wow, joh!' vertelt Ilse in haar bekende enthousiasme, 'alles wordt heel filmisch, heel gaaf!'

Exclusief voorproefje bij Giel

Giels wegen zijn ondoorgrondelijk en hij zou zichzelf niet zijn als hij geen voorproefje had van de nieuwe plaat, hij liet een stukje van het liedje 'Untouchable' horen. Volgens Ilse echt 'iets voor de vroege ochtend of hele late avond'.

Ilse DeLange wil doorbraak in VS

En als de Almelose schone toch in Amerika is, dan staat de deur naar een doorbraak in de States wel op een kiertje. Die droom is er nog steeds, maar Ilse is nog niet dé persoon met het geld en de invloed in de muziekbizz tegen gekomen. Dat wordt netwerken, Ilse.

Ster advertentie
Ster advertentie