3FM nieuws

Angus & Julia Stone is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Angus & Julia Stone is 3FM Album van de Week

Het tweede studioalbum van het dromerige duo Angus and Julia Stone is uitgeroepen tot Album van de Week. Beluister de plaat hier.

Angus en Julia Stone hebben opnieuw de handen ineen geslagen. De broer en zus uit Australië vertrokken naar Californië om samen met producer Rick Rubin (o.a. bekend van The Red Hot Chili Peppers, Jay Z, Adele, Lady Gaga en Aerosmith) een tweede album op te nemen. Beluister de plaat onderaan het bericht.

Angus and Julia Stone gaat voor iets meer rock

Dankzij Rubin bevat het album iets meer pit dan hun eerdere werk (Down The Way). Dit hoor je al terug in het eerste nummer 'A Heartbreak'. Ook 'Grizzly Bear' heeft iets meer rock. Deze song is al omarmd door ome Geer en Annemiek. Het nieuwe album is een fijne mix geworden van folk en rock.

>> Win 3FM Album van de Week: Angus & Julia Stone

Samen en solo

Angus en Julia zijn al jaren bezig met muziek. Hun officiële debuutalbum, A Book Like This, verscheen in 2007. Het duo heeft al vele harten gestolen met liedjes als 'The Beast', 'Just A Boy', 'Bella' en 'Silver Coin'. En laten we vooral 'Big Jet Plane' niet vergeten, die regelmatig op de radio werd gedraaid.

Na vele samenwerkingen wilden Angus en Julia Stone zich richten op een solocarrière. Zo bracht Julia in 2010 het album The Memory Machine uit en in 2012 volgde haar plaat By The Horns. Ook haar jongere broertje Angus wilde eigen albums uitbrengen. Hij werkte aan Smoking Gun (2009) en Broken Brights (2011).

Angus & Julia Stone in de HMH

Het duo komt woensdag 26 november samen naar Nederland voor een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wil jij Angus en Julia graag live zien? We geven kaarten weg voor hun show in de HMH op 26 november.

Beluister Angus and Julia Stone via Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie