3FM nieuws

Download het Festivaldagboek!

  1. Nieuwschevron right
  2. Download het Festivaldagboek!

Dit is de beste festival-tool die er bestaat. Echt waar. Het Festivaldagboek maakt jouw festivalzomer nóg completer.

[of zoek in de store op 'FESTIVALDAGBOEK']

De roes die je na een festival meeneemt naar huis kan héérlijk zijn, maar vaak donder je ook in een zwart gat. Je mist de muziek, de mensen en zelfs die lauwe biertjes.

Daarom is het Festivaldagboek in het leven geroepen. 3FM maakt samen met 3voor12 en NPO 3 te gekke content, die je juist ná het festival (nog een keer) wilt zien. Denk aan interviews, live-sessies en complete optredens.

Wat doet het Festivaldagboek?

Het Festivaldagboek is een app die alles bijhoudt; welke route je hebt gelopen, bij welke podia je bent geweest en welke acts je hebt gezien. De app onthoudt alles voor je, zodat jij lekker kunt feesten. Ook vóór het festival biedt het Festivaldagboek toffe dingen. Zo tippen onze eigen DJ's welke optredens je echt niet mag missen, hebben we speciale playlists voor je samengesteld en kun je zien wat je vrienden gaan checken.

3FM-DJ Annemieke legt het hieronder nog een keer uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Festivaldagboek in 11 stappen

Wil jij het Festivaldagboek op je telefoon? Download 'm via de 3FM-app of in de App Store. Je hoeft alleen maar je bluetooth aan te zetten, et voila, je bent klaar om te gaan! En o ja, heel belangrijk, de app trekt je batterij níet leeg!

FAQ: vragen over het Festivaldagboek

Vragen over privacy, batterijverbruik en mobiele data check je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie