3FM nieuws

Douwe Bob speelt intiem huiskamerconcert bij Dit is Domien!

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob speelt intiem huiskamerconcert bij Dit is Domien!

Na Kensington, Waylon, Jacqueline Govaert en Dotan is het nu de beurt aan Douwe Bob. Op donderdag 24 september kan jij in Domiens eigen knusse huiskamer genieten van zijn te muziek. Onder het genot van een goed glas bier, een fijne wijn en een pittig snackje zal hij zo’n drie kwartier zijn grootste hits voor je spelen.

Na het winnen van De beste singer-songwriter van Nederland vertrekt Douwe Bob met zijn band naar Marokko om daar aan zijn eerste album te werken. Op 11 mei 2013 komt ‘Pass it on’ uit en is er onmiddellijk succes. Grote festivals als Sziget en Pinkpop volgen al snel. Afgelopen mei kwam zijn tweede album ‘Pass it on’ uit met de gelijknamige single en de 3FM-hit ‘Sweet Sunshine’.

Jij wil hier natuurlijk super graag bij zijn en dat kan! Meld je snel aan, vertel waarom je erbij wilt zijn en misschien zit jij op donderdag 24 september wel vooraan bij Douwe Bob! Uiteraard mag je iemand meenemen, dan ben je niet zo alleen. Kan je niet helemaal naar Hilversum komen? Geen probleem, het hele concert wordt uitgezonden via 3fm.nl/live

Ster advertentie
Ster advertentie