3FM nieuws

Special Request voor Rogier Pelgrim

  1. Nieuwschevron right
  2. Special Request voor Rogier Pelgrim

Giel geeft (bijna) elke dag een Special Request aan mensen die het verdienen! Rogier Pelgrim was donderdag 8 november de gelukkige.

De Special Request is bedoeld voor een persoon die het verdient een liedje aan te vragen. Hij of zij mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen bij Giel.

Rogier Pelgrim van De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Rogier Pelgrim ken je misschien wel van het TV-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland (DBSSW) en hij stond een paar weken geleden ook al samen met oud-Serious Talent Angela Moyra op De Speelplaats bij Giel. Daarnaast doet Rogier mee aan de Grote Prijs van Nederland.

Rogier tekent platencontract

Giel was presentator van het programma DBSSW en voelt zich daarom een klein beetje de muzikale vader van de beste singer-songwriter finalisten! Maar hij was dan wel bijna de verjaardag van één van zijn kinderen vergeten. Rogier was woensdag 7 november jarig. Hij kreeg een erg mooi verjaardagscadeau want hij tekende die dag een platencontract. Zijn eerste single 'Killing Time' komt volgende week uit.

Rogier Pelgrim mag Special Request doen

Giel had ook nog een verlaat cadeau voor Rogier, hij werd toegezongen door Handsome Poets en mocht zelf een Special Request doen. Benieuwd welk nummer Rogier graag wil horen? Check het hier:

Ster advertentie
Ster advertentie