3FM nieuws

De Zeroes Request clip en meer 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De Zeroes Request clip en meer 3FM-hoogtepunten

Het is weer vrijdag, tijd voor de vijf 3FM-fragmenten die je niet gemist mag hebben.

Mooie momenten en hilarische gebeurtenissen moeten gedeeld worden. Ook op 3FM. Om met een voldaan gevoel het weekend in te gaan, zetten we de vijf meest bijzondere fragmenten van de afgelopen week op een rijtje. Luister of kijk en geniet!

1. De 3FM Zeroes Request clip starring de 3FM DJ's

De eerste in dit rijtje is de 3FM Zeroes Request clip, waarin onze DJ's in de huid kruipen van helden uit de 00s. Giel Beelen als Chris Martin, Michiel Veenstra als Willie Wartaal en Eric Corton als Josh Homme. Om nog maar te zwijgen van Barend van Deelen als afrobabe.

2. Thijmen (12) doet Britt-imitatie

Mocht je de afgelopen week in een grot geleefd hebben en de Britt-imitatie van de twaalfjarige Thijmen gemist hebben? Geen punt bij 3FM; je kunt het fragment hier terugluisteren.

3. Sander Lantinga boert er lekker op los

Iedereen laat wel eens een boer. Ook onze goede vriend Sander. Maar om dat nou te doen als je microfoon aan staat...

4. Herman Brood kwijlt uit zijn bek

Een zeer goed gespotte en toepasselijke Mama Appelsap. Zou de zin 'kwijlen uit mijn bek' in Saturday Night van Herman Brood een goede grap zijn? Dat zou ons eerlijk gezegd niks verbazen.

5. Paul betrapte een luisteraar

Het popduel werd een heuse reünie. Paul kent een van de kandidaten namelijk nog van vroeger. Paul betrapte het toen nog dertienjarige jongetje toen hij zichzelf zat af te trekken bij de scouting.

>> Meer gemist? Check 3fm.nl/gemist

En wat was jouw favoriete fragment van de week?

Ster advertentie
Ster advertentie