3FM nieuws

Sensation: Dansen voor het goede doel

  1. Nieuwschevron right
  2. Sensation: Dansen voor het goede doel


Dansen voor het goede doel. Ideaal! Laat je sponsoren voor jouw avondje Sensation en help het scholenproject van dance4life.

Sensation geeft vandaag het startsein voor de inschrijving voor de DanceMarathon 2010, die plaats vindt op 3 juli tijdens Sensation in de Amsterdam ArenA.

DanceMarathon

De DanceMarathon is een initiatief van Sensation samen met dance4life. Het is de bedoeling dat deelnemers zich laten sponsoren voor een avondje (lees: hele nacht!) dansen, en het geld doneren aan de wereldwijde scholenprojecten van dance4life.

Win kaarten voor het uitverkochte Sensation

Onder alle deelnemers én alle sponsors worden de laatste kaarten voor het uitverkochte Sensation verloot. Deelnemers aan de DanceMarathon kunnen zich vanaf vandaag aanmelden op www.sensation.com/dancemarathon.

Sponsoren via social media

Via diverse social media kunnen zij vervolgens hun vrienden en kennissen oproepen hen te sponsoren. Zowel deelnemers als sponsors maken kans op de laatste kaarten voor Sensation. Hoe meer sponsors een deelnemer werft of hoe meer een sponsor doneert, hoe meer kans ze maken op de kaartjes én een wel heel bijzondere reis…

Op reis met Duncan Stutterheim en DJ Chuckie

Naast de laatste kaarten voor Sensation maken deelnemers ook nog eens kans op een heel bijzondere prijs: een reis naar Afrika met de oprichter van Sensation, Duncan Stutterheim én DJ Chuckie, de resident DJ van de Celebrate Life tour. Tijdens deze reis worden verschillende projecten van dance4life bezocht en zal er een documentaire worden opgenomen.

Ster advertentie
Ster advertentie