3FM nieuws

Dit is 'em dan: de Tududu Top 15!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is 'em dan: de Tududu Top 15!

Je hebt van die speciale liedjes waarbij je de songtekst overboord kunt gooien en vervangen door een oergeluid. We hebben het niet over 'lalala' of 'dadiedadie', maar over... 'tududu'! Speciaal voor dit geluid hebben Mark+Ramon de Tududu Awards in het leven geroepen. Want je weet: alles waar ‘tu’ voor staat is slecht voor je, behalve ‘tududu’.

TUDUDU

Tududu is het geluid dat door onze voorvaderen in onze genen is geprogrammeerd om onze diepste oerklanken de wereld in te helpen. Daarom hoor je de tududu's door menig voetbalstadion galmen als de emoties op het scherpst van de snede zijn. Tududu-en kan niet zomaar bij elke muziek. Laten we wel wezen; het ene liedje leent zich daar net wat beter voor dan het andere. Maar welk lied is nou hét ultieme tududu-nummer?!

Inmiddels is er gestemd op al jullie inzendingen en is de top 15 ein-de-lijk bekend! Dit zijn de 15 beste nummers waar jij het hele weekend op los kan tududu-en:

15. Of Monsters and Men - 'Little Talks'

14. Snollebollekes - 'Springen Nondeju'

13. White Stripes - 'Seven Nation Army'

12. Gloria Gaynor - 'I Will Survive'

11. DVBBS & Borgeous - 'Tsunami'

10. Paul Simon - 'You Can Call Me Al'

9. Queens Of The Stone Age - 'No One Knows'

8. Scooter - 'Maria (I Like It Loud)'

7. Zombie Nation - 'Kernkraft 400'

6. Gigi D'agostino - 'L'amour Toujours'

5. Europe - 'Final Countdown'

4. DJ Jean - 'The Launch'

3. MGMT - 'Kids'

2. The Fratellis - 'Chelsea Dagger'

1. Liquido - 'Narcotic'

De Tududu show

Afgelopen vrijdag stond de show van Mark+Rámon geheel in het teken van de Tududu Top 15, inclusief DJ Jean en een heel Tududu koor. Dat ging er ongeveer zo aan toe:

Ster advertentie
Ster advertentie