3FM nieuws

Berget Lewis te gast bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Berget Lewis te gast bij Giel

De Nederlandse zangeres Berget Lewis kwam donderdagochtend 12 september zingen op De Speelplaats bij Giel.

De 41-jarige zangeres Berget Lewis bracht donderdag 12 september een bezoekje aan Giel. Natuurlijk verliet zij De Speelplaats niet voordat ze haar stemgeluid ten gehore had gebracht. Naast Berget Lewis kwamen ook de mannen van De Voorhoede donderdagmorgen een liedje zingen. Aangezien de provincie Utrecht deze maand door Giel in het zonnetje wordt gezet lieten zij horen wat er zo leuk is aan de hoofdstad van deze provincie.

Lewis wint Just The Two Of Us

Berget Lewis is een Nederlandse zangeres van Surinaamse afkomst en begon haar zangcarrière bij Total Touch, de band van Trijntje Oosterhuis in de jaren '90. Vanaf 2003 begon Berget zich steeds meer te focussen op haar solocarrière. Regelmatig liet ze haar talent op tv zien, waaronder in 2007 toen Lewis samen met Edwin Evers het programma Just The Two Of Us won.

Hit met single 'Zwart Wit'

Haar debuutalbum Finally verscheen in 2007. Met de single 'Zwart Wit' scoorde ze in 2012 een hit. Deze cover van Frank Boeijen zong ze tijdens De Beste Zangers van Nederland, het andere programma dat Lewis begin 2012 won. Donderdag 12 september 2013 liet Berget bij Giel haar nieuwe single 'Aviator' horen.

Berget Lewis - 'Aviator' live bij Giel

Berget Lewis - 'We Can't Stop' (cover Miley Cyrus) live bij Giel

De Voorhoede rappen over Utrecht

Ster advertentie
Ster advertentie