3FM nieuws

Start Voorverkoop Eurosonic

  1. Nieuwschevron right
  2. Start Voorverkoop Eurosonic
Zaterdag de 15 november begint de voorverkoop van EuroSonic Noorderslag, dit jaar voorzien van een Serious Talent Stage!Voorverkoop
Aanstaande zaterdag begint de voorverkoop van het EuroSonic Noorderslag weekend, dat van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 januari 2009 in Groningen plaatsvindt.

Gevestigde en ongevestigde namen
Dit driedaagse festival biedt ruimte aan muziektalent, gevestigde namen, maar vooral veel nieuwe acts uit Europa die in Nederland nog relatief onbekend zijn.

Jij kent echter vást Polarkreis 18, Nina Kinert en Marit Larsen nog wel. Ga ze zien!

Dance
De danceliefhebber komt ook niets tekort. Artiesten als Boemklatsch, Estaw en Krause zijn van de 'party' en ook The Walk & Rogerseventytwo draaien, piepen en kraken voorbij.

De twee getalenteerde hipperds uit de muziekstal van Joost van Bellen 'spelen' 17 januari op Noorderslag.

Serious Talent
Dit jaar zal er ook een 3FM Serious Talent Stage op het festival staan. Op dit podium kun je een aantal bands beleven die vorig jaar het predikaat Serious Talent hebben gekregen, en die dus volgens 3FM een belofte voor de toekomst zijn.

Op de Serious Talent Stage kun je de volgende bands zien:
Chris LeMay, Miss Montreal, I Kissed Charles en De Staat. Daarnaast staan over het festival verspreid ook nog de Serious Talents Bertolf, Giovanca en Hit Me TV.


>> De complete line-up en meer over Eurosonic Noorderslag
>> Mocht je haar vergeten zijn... dit is Marit Larsen:
Ster advertentie
Ster advertentie