3FM nieuws

Sunday Sun houdt van vrolijke attributen

  1. Nieuwschevron right
  2. Sunday Sun houdt van vrolijke attributen

De mannen van Sunday Sun betraden donderdag 30 maart De Speelplaats van 3FM om een heúl fijn optreden te geven bij Giel.

(Foto: Ben Houdijk)

Het debuutalbum We Let Go van Sunday Sun kwam in november 2014 uit. Het nummer 'I Call You Honey' doet het de laatste maanden erg lekker en ook opvolger 'Come On Down' belooft een succes te worden. Meer dan genoeg reden dus om langs te wippen bij Giel en een aantal tracks live te spelen.

Ananassen, pelikanen en kerstklokjes

De band houdt wel van wat rare attributen. Als de mannen van Sunday Sun ergens optreden dan nemen ze kamerplanten mee. En op de hoes van hun album staan een ananas, pelikaan en kerstklokje. Hoe komt dat zo?

'Come On Down'

De mannen van Sunday Sun hebben met 'Come On Down' weer eens een klapper van een zomerhitje gemaakt. We belden met gitarist en all-round zonnestraaltje Yoshi om bij te kletsen over kamerplanten, ananas en zijn innerlijke Bob Saget.

>> Check dat interview hier

Sunday Sun - 'Come On Down' (Live @ Giel)

Sunday Sun covert 'T-Shirt Wheater' (Live @ Giel)

Sunday Sun - 'Should've Known Better'

Sunday Sun

Het kwartet Sunday Sun bestaat uit Koen-Willem Toering, Yoshi Breen en Jan Teertstra. Met de track 'Highly Respected Rebel' werd de groep in juni 2012 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. In datzelfde jaar bracht de band maar liefst drie EP's uit. Voor het debuutalbum doken de heren de Nouveau Tristein-studio in Berlijn in.

Ster advertentie
Ster advertentie