3FM nieuws

Nacht van de Popmuziek op Nederland 3

  1. Nieuwschevron right
  2. Nacht van de Popmuziek op Nederland 3

Er is aanstaande zaterdag (20 oktober) weer een nieuwe Nacht van de Popmuziek op Nederland 3.

Duik tijdens de Nacht van de Popmuziek met Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en verzamelaar Fenno Werkman in het uitgebreide archief met bijzondere en vaak nooit eerder vertoonde livebeelden.

De selectie van Matthijs, Leo en Fenno

De drie heren hebben alvast een mooie selectie van materiaal voor je gemaakt. In de drie uur durende uitzending zitten ondere andere livebeelden van B.B. King en Etta James; Cheap Trick; De Heideroosjes met het Metropole Orkest; Hall & Oates; één van de laatste concerten van Lynyrd Skynyrd voor het vliegtuigongeluk; David Bowie met een als non verklede Marianne Faithfull; en Paul Weller met The Jam. Ook zullen ze aandacht besteden aan dit jaar overleden muzikanten zoals bijvoorbeeld Robin Gibb van de Bee Gees en Levon Helm van The Band.

Verzoekjes voor de Nacht vd Popmuziek

Matthijs, Leo en Fenno zijn ook zeker niet te beroerd om verzoekjes te draaien. Je kunt jouw favoriete fragment zoeken in het mega archief dat te vinden is op de site van de Nacht van de Popmuziek. Daarin zitten maar liefst 36.000 liveopnamen van grote en minder grote namen uit de pophistorie.


De Nacht van de Popmuziek wordt zaterdag 20 oktober vanaf 22:15 live uitgezonden op Nederland 3

Ster advertentie
Ster advertentie