3FM nieuws

Miss Montreal krijgt champagne van Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal krijgt champagne van Giel

Het is alweer heel wat jaren geleden dat Sanne Hans (Miss Montreal) doorbrak in de Slankie-reclame. Giel was direct fan en daarom is het logisch dat ze in zijn laatste week in de ochtend op De Speelplaats staat.

Goed lijf

Miss Montreal brak in 2008 door als 'dat leuke meisje van de Slankie-reclame'. Daarin zingt ze over ongemakkelijke situaties en dat deed ze zo aandoenlijk, dat iedereen wilde weten wie dat meisje is. Giel nodigt haar uit in zijn show en de rest is geschiedenis: Miss Montreal wordt een begrip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Champagne

In de uitzending van vandaag werd duidelijk dat Miss Montreal echt een goed lijf heeft. Ze traint nu vier keer per week, ook voor haar stem. In de uitzending kreeg Miss Montreal een glas champagne, omdat die nog stond voor haar vorige verjaardag. Niet per se goed voor haar stem, maar wie kan dat nou afslaan!

Wat moet Miss Montreal nou spelen?

Dat is de grote vraag die Giel zichzelf stelde. Omdat hij Miss Montreal al vanaf het begin van haar carrière volgt, heeft hij bij elk album en elke single wel iets te vertellen. Toepasselijk, omdat dit de laatste week ochtendshow met Giel is, speelt ze het nummer 'Don't Wake Me Up'.

"Het gaat over deze laatste jaren, wat me allemaal is overkomen. Mede dankzij jou, dus dat is wel mooi om even te spelen."

Gezellig

Sanne Hans moet nog even kwijt dat ze zoveel te danken heeft aan Giel en dat De Speelplaats voor haar als thuis voelt. Volgens haar krijg je de sfeer thuis of in de auto veel minder mee.

Bekijk hier het optreden van Miss Montreal:

Ster advertentie
Ster advertentie