3FM nieuws

Typhoons derde album gaat over brie en stokbrood

  1. Nieuwschevron right
  2. Typhoons derde album gaat over brie en stokbrood

We weten het niet zeker, maar c'est tres waarschijnlijk. Typhoon zit voor zijn schrijfsessies namelijk in Frankrijk en België.

Twee jaar geleden bracht Typhoon zijn rete-succesvolle tweede album Lobi Da Basi uit. Voor die plaat reisde hij ondermeer naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid-Afrika. Deze warme landen inspireerden en voedden zijn muziek met de zwoele vibe van het zuiden. Hij zong en rapte over zijn roots, slavernij en the good life.

Frankrijk en België

Voor zijn nieuwe album zoekt Typhoon het dichter bij huis. Op Instagram verklapte hij waar hij uitspookt. Zo zat hij in juli somewhere in Belgium en een paar maanden daarvoor trok hij zich terug in een hutje op het strand in Zuid-Frankrijk. Om te schrijven aan die nieuwe plaat, dus.

L'amour Est Le Boss

Nu vroegen wij ons af - want ja, komkommertijd - laat Typhoon zich dit keer net zoveel inspireren door de landen waar hij schrijft als bij Lobi Da Basi ? Dat zou namelijk wel heel leuk zijn. Een stukje België en Frankrijk naar de mensen toe. Met lyrics over Napoleon Bonaparte, scherpe blauwschimmelkaas, zware Bordeaux-wijnen, de treurige Vlaamse kust en een ode aan Manneke Pis? Het lijkt ons wel wat. Enne, over de titel hebben we ook alvast meegedacht: L'Amour Est Le Boss ;-)

Ster advertentie
Ster advertentie