3FM nieuws

De Kraaien en Daniel Versteegh live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kraaien en Daniel Versteegh live bij Giel

De Kraaien stonden woensdagochtend 12 december op De Speelplaats. En ook Daniel Versteegh schoof even aan bij Giel.

De nieuwste single van De Kraaien is je vast niet ontgaan. De Haagse rapformatie kwam woensdag 14 november onaangekondigd de uitzending van Giel binnenlopen met hun nieuwe single 'Ik Vind Je Lekker'. De Kraaien kwamen hun track woensdagochtend 12 december nog een keer live laten horen op De Speelplaats van Giel.

'Ik Vind Je Lekker' van De Kraaien

Coen en Sander hadden 'Ik Vind Je Lekker' van De Kraaien ook snel in de gaten en bombardeerden de track eind november tot de SuperCrazyTurboTopHit. Sindsdien is het nummer regelmatig op 3FM te horen. Check hieronder de videoclip, inclusief mini-bikini's, slagroombussen en broodjes worst. Lekkah!

De Kraaien live bij Giel

De Kraaien waren er woensdagmorgen als de kippen bij. Het trio kraaide van plezier toen ze hun hit 'Ik Vind Je Lekker' mochten spelen. Ook waagden ze zich aan een Mega Top 50 cover. De keus was gevallen op 'Let Her Go' of 'Let Her Crow' zoals de Kraaien het zelf noemden. Daarna zongen De Kraaien over kroketten.

Daniel Versteegh live bij Giel

Daarnaast had Giel al een tijdje niks meer gehoord van 'zijn' Beste Singer-Songwriters. Daarom nodigt hij ze vanaf woensdag 12 december één voor één uit. En als ze er dan toch zijn, mogen ze ook gelijk wat tofs doen op muzikaal gebied. Giel heeft ze allemaal gevraagd om eindelijk een leuke kersthit te maken. Oud-Serious Talent en De Beste Singer-Songwriter van Nederland-kandidaat Daniel Versteegh beet woensdagmorgen de spits af. Zijn kerstsingle is vanaf woensdagmiddag te downloaden tegen een zelfgekozen bedrag. De opbrengst hiervan gaat naar 3FM Serious Request. Beelden volgen zo snel mogelijk.

>> De Beste Singer-Songwriters maken kersthit

De Kraaien - 'Ik Vind Je Lekker'

De Kraaien - Let Her Crow (cover Let Her Go)

De Kraaien - 'Kroket'

Daniel Versteegh - These Long December Nights

Ster advertentie
Ster advertentie