3FM nieuws

3FM Backstage: Niall Horan verrast superfans op Pinkpop

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage: Niall Horan verrast superfans op Pinkpop

Niall Horan-fans Nieka (21) en Kyra (20) hebben op dag 1 van Pinkpop de verrassing van hun leven gekregen. Door in de 3FM Telefooncel te stappen, wisten zij een meet & greet met hun grote idool te winnen.

'Hallo met 3FM'

Als je de 3FM Telefooncel ziet op Pinkpop, dan betekent het dat je kan winnen: van een rondleiding backstage tot het ontmoeten van je grote helden. Na het oppakken van de telefoon, het spelen van een quiz en goed bericht van de notaris, kan je geselecteerd worden voor de prijs.

Maar, voor de meet & greet met Niall Horan was er nog een extra laag toegevoegd. Wie als eerst een 'Meltdown' wist te creëren, oftewel water in een glas, kreeg de kans hem te ontmoeten.

Niall ontmoeten

Na de winst, mochten Nieka en Kyra gelijk backstage komen. Daar volgde een rondleiding en uiteindelijk mochten de superfans hun grote held ontmoeten. Bekijk de video hieronder om te zien hoe dat is afgelopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie